Láttatok már ilyet? Hordozó kendőben az utcán? Mit gondolnátok róla? Negatív vagy pozitív?
Köszi, 9-es! :)
Ebben az esetben: szerintem szuper a hordozókendő, sokszor használjuk babakocsi helyett, mert kényelmesebb vele közlekedni. Budapesten élek, sok mami közlekedik hordozókendővel.
Először azt hittem, arra utal a kérdés, hogy csak az van valakin ebben a melegben (felsőruha nélkül). Mert már láttam ilyet is...:D:D:D
Én vagyok az érthetetlen, bocsi. :)
Személy szerint csak javasolni tudom. Nem feltétlenül kell beruházni egy 20.000es kendőbe. Használtan is vannak nagyon jók, ha még csak próbálkozol vele. Még talán jobb is, mert kényelmesebb, be van törve.
Sokszor használtam anno a fiammal..könnyebb volt leugrani igy a boltba vagy pl nagybevásárlásnál ha még pici körülményes tologatni a babakocsit meg a kosarat,ha meghordozóval teszed fela kosárra akkor megint semmi értelme mert a fél kosarat elfoglalja,és ha sok mindent veszel akkor a végén 2 kosárral szenvedsz..
Sztem tök jó dolog..Én csak utcára használtam..itthon eszembe se jutott volna magamra aggatnom..bár őnyugodt baba volt lehet ezért sem gondoltam rá..
Ha az utcán belenézek egy kirakatüvegbe, akkor magamat látom hátamon a lányommal. Szerintem remekül áll nekünk, a színe is megy a bőrünkhöz :)
Viccet félretéve: az egyik legjobb beruházásom volt. Babakocsinkat hónapszám elő sem veszem. Már valószínűleg nem is fogom, mert ha nem kendőben van, akkor a lábán fut a kis 2 évesem :D
Ha kisváros,ahol ez nem elterjedt,akkor meg fognak nézni,kérdezgetni fognak róla valószínűleg,sőt lehet még meg is szólnak,h nincs pénzed babakocsira(csak azzal nincsenek tisztában,h némelyik hordozó/kendő ára vetekszik egy babakocsiéval)
Mindezek ellenére én is javaslom,nekem/nekünk mei tai-unk,és ssc-nk van,mindkettőt nagyon szeretem,(ezek nekem praktikusabbak,mint a kendő,nem kell annyit kötözgetni)
Szóval nekem maximálisan pozitív,de mondjuk nálam ez pont olyan dolog,amire teszek magasról,h mit gondolnak róla mások:)
Ha eddig nem hordoztad a babádat, akkor nem biztos hogy szeretni fogja... Egy fél éves gyerek már nem feltétlenül szokja meg.
Én imádom, hordoztam a fiamat is és most a lányomat is. Itt a környéken az emberek zöme még hírből sem hallott a hordozásról, pedig megyeszékhely. Úgyhogy mindig úgy néznek ránk mint az ufókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!