Mikor lesz vegleges a babak szemeszine? 6 hetes a kislanyom es nagyon szep sotet kek a szem szine.
Figyelt kérdés
Az enyem kek-zold mikor milyen paromnak ugyszinten.A 4 nagyszulobol 3-nak kek 1-nek barna a szeme.Szep lenne ha ilyen sotetkek maradna neki de szerintem vilagosodni fog de mikor?2009. júl. 12. 16:12
1/2 anonim válasza:
egy éves korig sajna változhat még
az én babámnak is sötétkék volt a szeme 6 hetesen, aztán folyamatosan világosodott, most 3,5 hós és nagyon szép világoskék, én is csak reménykedek, hogy így marad
ha barna pöttyök kezdenek megjelenni benne, akkor szinte biztos, hogy be fog barnulni
2/2 anonim válasza:
Igen, de akkor a postás is benne volt a dologban :))
Kék szemű szülőknek nem lehet barna szemű gyerekük, csak forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!