Aki az első terhesség alatt kórházba került vészes hányás miatt mikor vállalta a következő babát?
Figyelt kérdés
Most 11hónapos a kisfiam és gondolkodunk,hogy mikor jöjjön a kistesó de mivel a kisfiammal is 6 hétig voltam infúzióra kötve vészes hányás miatt fés 99%,hogy az összes terhességem így fog zajlani nem tudom,hogy mikor lenne ideális bevállalni. Várjuk meg amíg a kisfiam már fel tudja fogni,hogy anya miért nincs otthon hetekig? De akkor meg túl nagy lenne a korkülönbség a tesók közt...2012. júl. 12. 11:00
1/4 anonim válasza:
szerintem egy kicsit még várjatok, de nem kell sokat, és szerintem 1-2 év korkülönbség nem olyan sok idő:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is érdemes most még várni, mikor kicsi, nem fogja megérteni, hova tűnt az anyukája hetekre. Ha nagyobb, akkor el lehet magyarázni, miért nem tudsz vele lenni. Nálunk a gyerekeim közt 5 év lesz a különbség. Nálunk nem sok ez sem :)
3/4 anonim válasza:
Barátnőm első gyerekével volt kórházban vészes hányás miatt, utána volt egy vetélése, de a következő terhesség megmaradt és nem is hányt egyszer sem, nem hogy vészesen. Utána még egy vetélés, majd még egy egészséges terhesség hányás nélkül. Amikor a vetélései voltak, akkor sem hányt.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem biztos, hogy a következő terhesség alatt is hányni fogsz.
Ha ezen múlik, én bevállalnám bármikor.
4/4 anonim válasza:
Az elsővel én is annyit hánytam hogy az első négy hónapban 16 kilót fogytam,másfél évre rá született a második,kétszer hánytam összesen az egész terhesség alatt.Minden terhesség más,nem biztos hogy most is hányni fogsz.
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!