Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ötleteket kérek: ha nem...

Ötleteket kérek: ha nem engedi bekenni az ínyén, akkor hogy enyhítsem a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Jön a babám foga, de nem tudom h kenjem be, mert nem engedi.

Cumira?

Nyelvére, aztán majd ő ahogy piszkálja az ínyét, rákeni?

Ki hogy oldotta meg?

2012. júl. 12. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2012. júl. 12. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a cumira szoktam kenni. Tökéletesen hat így is.
2012. júl. 12. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel ez kicsit elérzésteleniti a helyet ahova felkened szerintem cumira felesleges..oda kell kenni ahol fáj! Bár olvastam hogy igy is hat egy anyukánál..nem tudom én kiprobáltam milyen,rákentem kicsit az inyemre..tényleg kicsit zsibbad de valahogy nem tudomelképzelni hogy a nyelvéről vagy a cumiról hogy kerül oda a zselé a fogára ahol fáj..maximum a nyállal de az már nem maga a zselé hanem egy feloldodott változata ami nem olyan erős hatású mintha helyileg kenegetnéd..Én homeos bogyokkal probálkoznék!
2012. júl. 12. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudom az ujjammal bekenni, de ha a textilpelust az ujjam végén megformázom és arra csepegtetek a tinktúrából, azt rágcsálja (természetesen az ujjam nélkül).
2012. júl. 12. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
8,5 hónapos. És csak egy foga van eddig.
2012. júl. 12. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi addig bohóckodtunk neki, amíg nagyokat nem kacagott, és akkor pillanat alatt rá lehetett kenni az ínyére. Háát, egy picit lehet erőszakosabban, amint kinyitja a száját, gyorsan rákened. Utólag ki fogja tapasztalni, hogy jobban érzi magát a kenegetéstől, és hátha megszokja!
2012. júl. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!