Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 funkciós babakocsira (amelyn...

3 funkciós babakocsira (amelynek tolókarja átfordítható és nincsenek óriáskerekei) várok ötleteket?

Figyelt kérdés
K
2012. júl. 9. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pl. ez:

[link]

2012. júl. 9. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Mit értesz 3 funkcióson? Hogy van egy váz és rá való 1.hordozó 2.mózes 3. sportülés?

Mert ha erre akkor azoknál nincs átfordítható tolókar hanem magát az ülést teszed fordítva a vázra.

Ha ilyet keresel kis kerekűben akkor Cam Combi Familiy, Chicco Trio enjoy vagy for me, pegperego pliko switch , espiro vector lite (nem fújós kerekű bár a hátsó kicsit nagyobb kerék) olcsóbba: top rider, bby ber&go vagy grip&go

2012. júl. 9. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
A második vagyok újra, ha olyanra gondolsz amit az első linkelt akkor pegperego venezia vagy peg perego uno.
2012. júl. 9. 13:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Olyat szeretnék, amihez van mózes, spor és babahordozó. Ezek szerint nincs olyan ami ezeket tartalmazza és átfordítható a tolókara?
2012. júl. 9. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nincs, mert felesleges. Ha belegondolsz. Nem kell áthajtogatni a kart, hanem fordítva teszed rá az ülést.
2012. júl. 9. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha elmegyünk sétálni, nem szedegethetem ki a gyereket, hogy na akkor most ülést fordítunk.egyszerűbb ha csak a tolókart fordítom, nem?
2012. júl. 9. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a babakocsi aminek átfordítható a a tolókarja az átalakítható.Úgy értem, hogy nincs hozzá külön mózes és sportrész, hanem átalakítható.Vízszintesig dönthető a háttámlája és ezért jó újszülöttnek is.pl ez:

[link]

Ha viszont olyat szeretnél amihez van sportrész meg mély mózes+ hordozó külön és a vázra pattintható akkor ne lesz átfordítható a tolókar. Olyan a világon nincs hogy ez a kettő együtt legyen, mert teljesen felesleges.

Séta közben minek akarod megfordítani a tolókart??Ha kicsi a baba úgyis téged akar látni ha már nagyobb akkor meg a világot:)

2012. júl. 9. 15:26
 8/11 A kérdező kommentje:
De a szemébe süt a nap amíg kicsi akkor is. Barátnőmnek is ez a gondja vele.
2012. júl. 9. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Venni kell rá ilyet:

[link]

Épp a napokban vettem én is.

2012. júl. 9. 19:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos van és nem sokat ér.
2012. júl. 9. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!