Mit csináljak, hogy a 2 hónapos lányom ne csak nálam nyugodjon meg és érezze jól magát?
Figyelt kérdés
Szerintem még korai, hogy anyás legyen mégis van h sír az apukája kezébe és amikor átveszem egyből megnyugszik.Viszon van amikor teljesen jól el van az apukájával ill másokkal.2009. júl. 11. 19:45
1/3 anonim válasza:
Az természetes,hogy az anyukájánál nyugszik meg legjobban.De ha nem akarod,hogy anyás legyen,ne vedd át az apukájától,inkább hagyd egy kicsit sírni.És lehetőleg ne lásson téged.Ha átveszed,akkor lassan nem marad meg senki másnál.
2/3 anonim válasza:
Szia! Ezzel mi is így voltunk, aztán azt csináltuk hogy egyre többet adtam oda másnak /apa, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik/ és így megszokta. Ha apával volt a lányom és én mondjuk főztem akkor úgy vitte apa hogy ne lássanak és próbálta lefoglalni.
3/3 anonim válasza:
te vagy számára a legfontosabb. ne feledd 9 hónapig te voltál ,,körülötte" non-stop. szüksége van rád. egy kis idő és másra is nyitni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!