JézusMáriám, hallottatok ti már ilyet?! -->
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál a 7 és fél hetes babámmal, és ott volt egy nő is a kisbabájával, kérdezte mennyi idős a babám, mondtam 2 hónapos lesz jövő héten, én is visszakérdeztem, erre ő, hogy az övé pedig 10 hónapos múlt.. Nagyot néztem, mert az én babámnál fiatalabbnak tűnt, de látta is rajtam, hogy meglepődtem, mire elmagyarázta, hogy ő a fogantatástól számítja azt, hogy mennyi idős! Szóval kb. 1 hós múlhatott a kicsi.. Ja, és a szülinapját is így tartják..Remélem nem látszódott rajtam nagyon hogy az járt a fejemben vajon normális-e??2012. júl. 10. 12:47
11/19 anonim válasza:
Na ez komoly!Hát ilyet még nem hallottam!Szerintem hülyeség!Benne van a nevében:"SZÜLETÉS-NAP!Az a nap,amikor megszületsz,nem amikor megfogant az embrió!Képzelem a tekinteted,amikor értetlenül néztél az1 hónapos babájára(kire 10-et mondott)!:)Ja és képzelem,hogy én hogy néztem volna rá..!Biztos megkérdeztem volna,nincsen-e rosszul...
12/19 anonim válasza:
Szegény gyerek lemaradt a kötelező oltásokról és már lassan mennie kellene a 10 hójával:)))))
13/19 anonim válasza:
Néhány anyuka szeretne kitünni a tömegből. Egy is egy módja.
14/19 anonim válasza:
Hm...... nem is értem hogy minek válaszolok! Mindegy! Idegesítő ez a beszéljünk róla mert más! Kínában mikor megszületik a baba akkor már 1 éves, így az unokahúgom most nem 10 éves hanem anyukája szerint 11....... Milyen sok információ hiányos ember van ezen a földön....... Jó pletyizést!
15/19 A kérdező kommentje:
Minek válaszolsz akkor ha csak ilyet tudsz írni? Senki nem volt kíváncsi rá..
2012. júl. 21. 18:45
16/19 anonim válasza:
Ilyen kérdésekre csak az válaszoljon, aki kibeszélni szeret a nagy unalmában, nem pedig tanácskérésre segítséget írni, kedves utolsó :) Ha nem vagy Magdi anyus a Barátok köztből, akkor inkább ne szállj be a pletyókörbe :)
17/19 anonim válasza:
És ha kibeszélés???? Mit zavar az téged kedves utolsó! Téged sem kényszerít senki arra hogy írj ide kommentet.
18/19 anonim válasza:
De bakker akkor menyjetek Fórumra vagy mittom én ez a GYIK...... vááááááá sok dilis tyúk anyó
19/19 A kérdező kommentje:
De sok bajod van, inkább csendbe maradnál..
2012. júl. 25. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!