Kutya és baba együtt tényleg ekkora baj?
Még csak terhes vagyok de anyám kikészít.Van egy huskynk, lakásban lakunk, de fajtájához képest kis termetű(20 kg, sajna szaporítótól)De rendben van tartva a lakás, a kutyánk tiszta, gyerekszerető.Anyám mégis meg van veszve.Először jött azzal, hogy a gyerek asztmás lesz, altassuk el a kutyát, adjuk oda valakinek, vagy majd ha nagyobb lesz a gyerek visszajön.Erre mondtam neki, hogy mikor megvettem tudtam h 15 éven belül lesz gyerekem,a mugy is jot tesz neki ha van mellette egy kutya, meg nem lehet elkapni a férgességen és a veszettségen kívül semmit a kutyátol ez a kettő meg kivédhető.
Na ezek után ma azzal jöön, hogy majd ő csinál náluk babaszobát az unokájának, mert ott lesz nála a pici mig meg nem nő, addig ő vigyáz rá, mert nem engedi, hogy hazavigyem a kutyához.Mellesleg a kutyám iskolába jár, most fog vizsgázni, gyermekszerető, jó idegrendszerű kautya.
Mivel győzhetném meg????Cikkek esetleg???
Nem szeretném ezt hallgatni örökre tőlük...
18:21-estöl!
Hogyan gyogyultál meg vagy kinödted? Mikor? Talán elkezdtél kutyázni?
Elküldöm a linket amit nem tudtál,megprobálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!