Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutya és baba együtt tényleg...

Kutya és baba együtt tényleg ekkora baj?

Figyelt kérdés

Még csak terhes vagyok de anyám kikészít.Van egy huskynk, lakásban lakunk, de fajtájához képest kis termetű(20 kg, sajna szaporítótól)De rendben van tartva a lakás, a kutyánk tiszta, gyerekszerető.Anyám mégis meg van veszve.Először jött azzal, hogy a gyerek asztmás lesz, altassuk el a kutyát, adjuk oda valakinek, vagy majd ha nagyobb lesz a gyerek visszajön.Erre mondtam neki, hogy mikor megvettem tudtam h 15 éven belül lesz gyerekem,a mugy is jot tesz neki ha van mellette egy kutya, meg nem lehet elkapni a férgességen és a veszettségen kívül semmit a kutyátol ez a kettő meg kivédhető.

Na ezek után ma azzal jöön, hogy majd ő csinál náluk babaszobát az unokájának, mert ott lesz nála a pici mig meg nem nő, addig ő vigyáz rá, mert nem engedi, hogy hazavigyem a kutyához.Mellesleg a kutyám iskolába jár, most fog vizsgázni, gyermekszerető, jó idegrendszerű kautya.

Mivel győzhetném meg????Cikkek esetleg???

Nem szeretném ezt hallgatni örökre tőlük...

2009. júl. 11. 18:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nem tudom belinkelni úgyhogy nézd meg mindenféleképpen a kismama.hu-n bal oldalon a szakértőink válaszolnakban belelépsz és ott lesz a gyermekorvos válaszol ez alatt lesz majd olyan című hogy kutya macska papagáj...ott leírják a frankót.csak valaki segítsen belinkelni vagy nézzétek meg és írjatok.
2009. júl. 15. 18:19
 22/27 anonim ***** válasza:
ja amúgy én írtam a 17 08 ast is amit lepontoztak ennyien pedig azt mondtam amit az orvos,természetgyógyász
2009. júl. 15. 18:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kutya azért van lakásban, mert nincs kert.Honnan tudom hogy nem e lesz veszett?Onnan, hogy a kutyákat oltatni kell veszettség ellen.A kutya mindenképp marad, de nem fognak egy ágyban aludni, ez egyértelmű!Nem hiszem, hogy baj lenne.Sajnos igy is van elég problémánk, belepusztulnék, ha a kutyától is meg kéne vállnom.:(
2009. júl. 15. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:

18:21-estöl!

Hogyan gyogyultál meg vagy kinödted? Mikor? Talán elkezdtél kutyázni?

Elküldöm a linket amit nem tudtál,megprobálom!

[link]

2009. júl. 16. 15:06
 25/27 anonim ***** válasza:
köszi h belinkelted.van egy gyógyszer.amerikaiak találták fel a neve colostrum.tavaly tavasszal kezdtem el szedni nyáron még nagyon beteg voltam idén még az orrom sem volt bedugulva....nagyon jó és használ.összesen 3 hónapig szedtem.elég drága de megéri.ha tudsz angolul akkor www.biocom-usa.com ők gyártják.de itthon is van ha beütöd a google ba akkor rögtön kidobja.remélem segítettem ha van még kérdésed írj nyugodtan.egyébként most 2 kutyával 1 macskával élek együtt.SEMMI BAJOM
2009. júl. 16. 16:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Köszi szépen,a fiamnak kéne,de ő még csak 6 éves.
2009. júl. 16. 21:54
 27/27 anonim ***** válasza:
ezt kortól függetlenül lehet szedni.ajánlom mert nagyon jó.
2009. júl. 17. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!