Kutya és baba együtt tényleg ekkora baj?
Még csak terhes vagyok de anyám kikészít.Van egy huskynk, lakásban lakunk, de fajtájához képest kis termetű(20 kg, sajna szaporítótól)De rendben van tartva a lakás, a kutyánk tiszta, gyerekszerető.Anyám mégis meg van veszve.Először jött azzal, hogy a gyerek asztmás lesz, altassuk el a kutyát, adjuk oda valakinek, vagy majd ha nagyobb lesz a gyerek visszajön.Erre mondtam neki, hogy mikor megvettem tudtam h 15 éven belül lesz gyerekem,a mugy is jot tesz neki ha van mellette egy kutya, meg nem lehet elkapni a férgességen és a veszettségen kívül semmit a kutyátol ez a kettő meg kivédhető.
Na ezek után ma azzal jöön, hogy majd ő csinál náluk babaszobát az unokájának, mert ott lesz nála a pici mig meg nem nő, addig ő vigyáz rá, mert nem engedi, hogy hazavigyem a kutyához.Mellesleg a kutyám iskolába jár, most fog vizsgázni, gyermekszerető, jó idegrendszerű kautya.
Mivel győzhetném meg????Cikkek esetleg???
Nem szeretném ezt hallgatni örökre tőlük...
Nekem a gyermekem fontosabb,de most már késő.
Alergiás az állatszörre.
Nincs nagy probléma,á!!!
Nyirokcsomok dagadnak csak és a többi már mellékes.
A családban senki más nem alergiás.
A fiam mindig beteg.A lányom még kutyára sem nézhetett,15 hónapos,nem lessz miatta lelki sérült.
Majd ha eljőn az idő annyit kutyázik amenyit akar.
Nem ijesztgetni akarlak,de lehet,hogy anyukád is emlékszek arra a néhány évvel ezelőtti esetre,amikor egy lakásban tartott,békés husky halálra mart egy ikerpárt.Nem tudták kideríteni,mitől vadult be.Volt aki szerint a kisgyereket zsákmánynak nézte.
Egy tacskó azért még is más,és az udvarban levő kutya is kevésbbé lehet veszélyes.
Én annó a kutyámmal nőttem fel. Németjuhász volt. Igaz nem lakásban tartott kutya volt, de sülve főve együtt voltam vele. Két hónappal volt fiatalabb nálam. Ő tanitott meg tulajdonképpen járni, én kapaszkodtam a szőrébe ő meg sétált mellettem. Soha nem bántott, pedig lovagoltam, téptem, mindent amit egy kisgyerek bir művelni egy állattal. Viszont nagyon szerettük egymást, igazi kisbarátom volt 14 éven át.
Nem kell túlaggódni ezt a dolgot. Ha meg a kutyus iskolába jár, akkor pláne nem.
Hogyan véded ki a veszettséget? Ha egy veszett állat megharap meghasz,gyogyithatatlan.
Asztma is veszélyes,azt sem növik ki mindig 10 éves korig.A szomszéd gyerek 20 éves és pipa nélkül elveszne.
A fiam is asztmás és a kugya ször miatt van,reméllem kinövi.
Tudod nekem is nagy volt a szám és pofára estem amit már nagyon bánok és azt hallom minden betegségnél mert én megmondtam...Anyukád törödik a babával és inkább fogadnád el a tanácsát.Én is kutyák melett nöttem fel és semmi bajom,de a fiam már nem lett szerencsés.
Már bocsi,de az állat miért van bent amikor kint kell tartani (ez viszont állat kinzás).Nállunk is a szoba kutya volt bent mert ő kint elveszne,de a nagynak kint a helye.
Nehogy megveszen,bezárva könyen megtörténhet.Az anyukád miatt irtam,te gyermeked és azt csinálsz amit akarsz,majd a te szived fog fájni ha valami történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!