Ha egy etetőszék háttámlája több fokozatban állítható, akkor bele lehet tenni a babát, aki még nem tud ülni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 21:08
1/6 anonim válasza:
Etetőszékbe csak olyan babát tegyél, aki már tud ülni. Mindegy, hogy hány fokozatban állítható.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én 5 hónaposan beletettem a kisfiam, és még nem tudott ülni! Kagylóüléses volt az etetőszék, három fokozatban állítható. Úgy ül benne a középső fokozatban, mint a bébihordozóban. Attól a 20 perces etetéstől szerintem nem lesz semmi baja, elvégre, ha a hordozóban ül a kocsiban hosszabb távon, akkor is ilyen helyzetben van.
3/6 anonim válasza:
Olyanba, amilyet a második ír, bele lehet tenni, de van olyan állítható háttámlás, amibe nem tudod beletenni, mert ha nem tud ülni eldől, nem kagylós, hanem sima az alja, az nem jó neki.
4/6 anonim válasza:
Nekünk Prima Pappa etetőszékünk van, elvileg olyan baba is használhatja, aki még nem tud ülni, mert 3 fokozatban dönthető az is. 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, akkor vettük az etetőszéket is, de még elég furán "ült" benne.
5/6 anonim válasza:
Ha dönthető, akkor igen, de azért az nagyon fontos, hogy csak annyit legyen benne, amennyit muszáj (vagyis: csak az etetés alatt legyen benne, és ne abban játsszon, aludjon).
6/6 anonim válasza:
Én beletettem,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást,de az ülés formája olyan,hogy nem nyeklett-nyaklott benne.
Ilyen etetőszékünk van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!