Mitől jobb az olyan etetőszék, aminek csak a háttámlája dönthető, mint aminek az ülőkagylója egyben?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 20:13
1/3 anonim válasza:
én nem lennék benne biztos hogy jobb...
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem jobb. Abból csak lecsúszik.
3/3 anonim válasza:
Szerintem se jobb, legalábbis én nem vettem semmi hasznát. Sose döntöttem hátra a támlát. Amíg nem tudott ülni, addig a hordozóban etettem a kislányomat. Annyira nem tudtam volna az etetőszéket ledönteni. Én ezt az etetőszéket megörököltem, a nagyinál ikeás van, aminél egyben van minden, ha vennem kellene, olyat vennék. Tisztítani is sokkal könnyebb, mert nincsenek illesztések, ahova becsöpög az étel, meg beesik a morzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!