Melyik etetőszék a praktikusabb, jobb? Vagy kb. ugyanazt "tudják"?
Tapasztalatokat várok, ne a kinézet döntsön. :)
De ha tudtok olcsóbb fajtát ami döntető és oldalról is tartja a babát(nekem ez tűnik kényelmesnek/biztonságosnak,vagy nem így van?),akkor szívesen veszem a javaslatokat.
ui.:még nem tud ülni,5 hónapos,de hozzátáplálunk és szeretném,ha tudná,hogy ha a székbe ültetem,evés köv.
Szerintem ugyanazt tudják. Én is néztem ezeket is. Mi kb egy hónapja vettünk etetőszéket, szintén ülni még nem tudó babámnak. Mi végül a brendonban vettünk Touragoo-t. Az is ennyibe kerül, vagyis a kék színű most 18000, és az anyaga döntött az mellett. A giraffe clubbon látszik, meg írja is, hogy pvc. Tisztítani könnyű az tény, de olyan izzadós, csúszós anyaga van. Én nem szerettem volna ilyet. A pepe-t nem tudom milyen huzata van, az talán jobb egy fokkal, de a touragoo-nak tök jó huzata van. Nem izzad bele, és letörölni sem nagy kunszt.
Ilyet vettünk, én csak ajánlani tudom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!