Adnátok lányotoknak a Johanna nevet? Nekem tetszik, viszont az apja nagyon ellene van.
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 19:57
21/25 anonim válasza:
Bár az Eszter is nagyon szép. :)
22/25 anonim válasza:
én is johannát akartam,es nekem is leszavazta apa!
szofia lett
23/25 anonim válasza:
Nagyon tetszik!
Nálunk is a talonban volt, de végül fiaink lettek. Így még tartogatjuk. :)
A Zsófia Eszter is nagyon szép, bár részemről inkább csak simán a Zsófi Eszterre szavaznék.
Egy Zsófia, aki rengetegszer végighallgatta, hogy Zsónak a fia...
24/25 anonim válasza:
Na és ha Szent Johanna jut másnak az eszébe róla, akkor mi van? Más névről meg más jut az eszembe, és azok nem ennyire lágyak. Szerintem szép. Nem kell itt cetlizgetni, nincs értelme. Meg lehet szóban is beszélni. Nézzétek a naptárt. Vagy ha csak röviden Hanna lenne? Az a Johanna rövidítése, de lehet, hogy a párod ebbe jobban belemenne. Nézzétek a család nevet is, hogy hogy cseng a kicsi neve össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!