Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok lányotoknak a Johanna...

Adnátok lányotoknak a Johanna nevet? Nekem tetszik, viszont az apja nagyon ellene van.

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 19:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszem, hogy a több száz, ezer név közül nincs egy olyan, ami mindkettőtöknek tetszik.

Mind a 4 nevet tegyétek félre, és keressetek egy ötödiket.

2012. júl. 9. 20:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Már ott tartok, ha nem egyezünk meg akkor mondom a szülést vezető orvosnak, hogy nevezze el ő és kész.
2012. júl. 9. 20:34
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
A lányomnak ez a 2. neve :D Nagymamámat hívták Johannának ( bár Ő német volt ) és az ő emlékére adtam neki ezt a nevet. Sztem nagyon szép név és a jelentése se semmi: Isten ajándéka :)
2012. júl. 9. 20:44
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

Én nem is gondoltam a Johannára, de egy éjjel azt álmodtam, hogy ennek kell lennie. Az első kislányomnak is álmomban éreztem meg a nevét, szóval tudtam, nem véletlen.

Mondtam apának, hogy Johanna lesz. Mondta, hogy kizárt.

Most ott tartunk, hogy igenis lesz, csak a második neve. Gyönyörű jelentése van, és az első neve is szép, azt az apja választotta :)

2012. júl. 9. 21:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Ötletet adott az a hozzászóló, aki mondta hogy a nagymama nevét kapta a kicsi, így, mivel mindkét részről van egy-egy elhunyt, így az Ő nevüket kapja, így lesz Zsófia Eszter. És abban is megállapodtunk, ha a következő kislány lesz, megkaphatja a Johannát, ha kisfiú, akkor Ő nevezi el. Szent a béke végre:-)
2012. júl. 9. 21:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm kedves kérdező :) nagyon széép neve lesz a Picurkátoknak! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :-)
2012. júl. 9. 21:17
 17/25 anonim ***** válasza:

Jaj, de szép :) Nekem Eszter az első lányom :)

(Akinek Johanna lesz a második)

2012. júl. 9. 21:21
 18/25 anonim ***** válasza:
SZerintem szép,de kicsit szokatlan..Miondjuk ritka is:) De amit kap végül még szebb.:)
2012. júl. 9. 22:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekünk így hívják a kislányunkat és nem bántuk meg hogy ezt a nevet adtuk neki! :)gratulálok a kislányotokhoz
2012. júl. 9. 22:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű név. Sajnos ezeket a három szótagos neveket nálunk apa élből leszavazta, pedig imádtam őket (Boglárka, Johanna, Júlia, Flórián, Olivér, Krisztina). Szerintem ha még lehet, próbáld meggyőzni a párodat! Gyönyörű neve lenne a kislánynak. :)
2012. júl. 9. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!