Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést érdemes...

Milyen autósülést érdemes venni? Milyen szempontokra kell odafigyelni vásárlásnál? Melyik számú (legfrissebb) szabványnak kell megfelelnie?

Figyelt kérdés
Márkanevek amiket érdemes megvenni, ill. amiket nem szabad megvenni?
2009. júl. 11. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 21.57-es anyukának:

Nem a "feckómat" vezetem le, csak reagáltam a hozzászólásodra, mert szerintem egyszerűen nem állja meg a helyét amit leírtál, és ha nekiállsz kötekedni, akkor is így gondolom. Az rendben van, hogy általában az isofixes bekötés biztonságosabb, mint a bizt. öves, de azért olyat ne írj már, hogy minden ülés kirepül, amelyik övvel van bekötve, mert akkor elég sok halott kisbaba lenne. (Bocs) Pl. a Römer övvel bekötött ülései is elég jó értékelést kaptak, nem véletlenül. Nézz utána. Persze nem vitatom, hogy az isofixes jobb, akinek van rá pénze vegye meg azt, mert azért hozzá tartozik, hogy jóval drágább is mint az öves.

2009. júl. 26. 09:34
 12/14 anonim ***** válasza:
"Kedves" kötekedő anyuka. Ha unatkozol akkor azt ne itt tedd meg, ahelyett, hogy engem szapulsz inkább a biztonságos gyerek ülésekkel kapcsolatos olvasni valókkal foglalkozz! Nem vagyok hajlnadó veled tárgyalni. Én egy kérdésre adtam egy egyértelmű választ amiben minden szerintem lényeges információ benne volt. Majd a kérdést feltevő eldönti, hogy neki melyik hozzászólás a hasznos és milyen autósülést vesz meg a gyermekének.
2009. júl. 26. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves 21.57-es anyuka!Azt azért én is-mint 2 gyerekes anyuka-nagy hülyeségnek tartom,h CSAK az isofixes ülésben van biztonságban a baba(Te fogalmaztál így).Sztem a másik anyuka nem akar kötekedni,mint ahogy én sem-de valóban nincs igazad.Az igazság az,h a legbiztonságosabb az isofixes ülés,DE a többi is biztonságos(a többi alatt a jó töréstesztű üléseket értem,mint Römer,BébéConfort,Maxi Cosi stb.Ha valóban úgy lenne,ahogy írtad,a rendőr minden olyan szülőt megbüntetne,aki nem isofixes ülést vesz(holott a nem if.-es között is nagyon drága,és nagyon biztonságos ülések vannak)illetve nem is forgalmaznának más milyet.
2009. júl. 27. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ha isofixeset vásárolsz, azt is vedd figyelembe, hogy pl.a nagyszülők, rokonok(nálunk tesómék) kocsijába be lehet-e rakni. Nekem van olyan ismerősöm aki "megbánta", hogy ilyet vett, mert kellett vennie egy másikat gyerekülést is.
2009. júl. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.