Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1éves kicsi lányomnak eléggé...

1éves kicsi lányomnak eléggé folyik az orra. Viszont csak akkor köhög és tüsszög, amikor alszik. Ez valyon miért lehet?

Figyelt kérdés
Annyira sajnálom szegényt, hogy nem tud nyugodtan aludni.
2012. júl. 9. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

ilyenkor a klíma miatt is megfázhatnak .

próbáljátok meg leszívni a nózit közvetlenül alvás elött csepegtetni bele neki .

fogzik még?? attól is lehet v. picit megfázott . nem tehettek róla.

2012. júl. 9. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs hülyeséget kérdeztem a fogzásnál inkább azt mondom hogy amig ki nem jön az öszes foga simán produkálhat ilyen tünetet.
2012. júl. 9. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

attól van, hogy lecsurog a torkán a váladék és irritálja a torkát, ettől köhög alvás közben. elalvás előtt tengervizes orrspray majd 5 perc múlva orrszívás majd nasivin.

reggel-este pedig fél-fél calcimusc

2012. júl. 9. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak egy sima megfázása van a kislányodnak, enyhe takonykórral. Azért köhög és tüsszög alváskor, mert vízszintesben van, és a váladék hátracsorog neki.

Én a helyedben orrsprayt vagy cseppet használnék, és adnék neki Ca-t.

2012. júl. 9. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
:) Egyszerre írtuk ugyanazt!
2012. júl. 9. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Most jött ki a foga. Doktornő azt mondta, hogy simán lehet ettől az orrfolyás. Szívni szoktam neki, de nem sokat ér, kb azonnal újratermelődik.

Klímánk nincs, csak ventillátor megy, mert anélkül nem lehet megmaradni. Persze nem a babámra megy.

2012. júl. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!