Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósékkal nyaralás külföldön?

Anyósékkal nyaralás külföldön?

Figyelt kérdés
17 hós gyerekkel elmenéttek törökországba 1 hétre? Após ötlete volt, a férjem pedig nagyban támogatja.
2012. júl. 8. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Simán. Mi is voltunk a 18 hónapos babánkkal Törökországban.
2012. júl. 8. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Jó, mert közben biztos vigyáznak kicsit a gyerekre, így nektek egymásra is jut időtök.
2012. júl. 8. 21:08
 3/12 A kérdező kommentje:
De anyósékkal??? És milyen volt?
2012. júl. 8. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

itt most az a kérdés hogy neked jó-e a viszonyod az anyósodékkal.

ha nem jó, nem valami jó ötlet, mert csak pokollá tenné a nyaralást

de ha jóban vagytok akkor jó utazást

2012. júl. 8. 21:12
 5/12 A kérdező kommentje:
A viszonyunk jó, segítenek mindenben, csak félek hogy az egy hetes összezártság kicsit sok lenne, plusz az idegen környezet a kicsinek és hogy egész nap együtt lennénk anyósékkal.............., nemtom.
2012. júl. 8. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg csak attól függ,hogy milyen viszonyban vagy anyósékkal :)
2012. júl. 8. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen,itt az a lényeg,hogy milyen a viszonyotok az anyóssal.Például én örülök,ha nem látom az enyémet.Ki nem állhatjuk egymást. :)
2012. júl. 8. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

én meggondolnám tízszer de szerintem mennék mert legalább el tudnék menni kettesben a férjemmel valahova!!mit nem adnék érte!:)

na meg aztán nem kell egymás nyakán lógnotok...

2012. júl. 8. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Én is azt gondolom,hogy minden azon múlik,milyen a viszonyotok.Én összeteszem a 2 kezem,mert iszonyat jó fejek anyósomék,szeretek náluk lenni,több napot is.Ha nektek is jó a kapcsolatotok (és tényleg jó,nem olyan "takargatjuk a dolgokat"),a hétköznapokon is jól kijössz velük,akkor simán bevállalhatod.Egyébként valóban segítségetekre lehetnek,tehát össze lehet kötni a kellemest a hasznossal. :) Nyilván egy nyaralás alkalmával jobban össze vannak zárva az emberek,de ott is meg lehet találni a módját,hogy pl. a férjeddel és a gyerkőccel elmenjetek sétálni,vagy valamilyen családi programot tudjatok szervezni.Ha normálisak anyós pajtásék,ebből nem lehet gond.

Mi is megyünk velük,Görögbe amúgy :).Mármint a saját anyósomékkal :)

2012. júl. 8. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Mi csak nagyszülőkkel járunk nyaralni (hol anyósék, hol az én anyukámék jönnek velünk). Ha jó a viszony, kincs a nagyszülői segítség a nyaraláskor. Így van rá esély, hogy ti is pihenhessetek, kettesben legyetek.

Miért kéne egész nap összezárva lenni velük? Ugyanúgy lehet külön programokat csinálni, nem vagytok összenőve.

2012. júl. 8. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!