Megkaptuk a 18hónapos oltást d. u. ra lázas lett a fiam! Voltunk fülészeten bevangyulladva a hallójárata és a torka is, az orvostol nem katunk antibiotikumot-pedig nem is ivott rendesen! Már íszik láza ne volt2napig vasárnap 12tőlmegint lázas! Mitől?
nem igazán értem a kérdésedet :S
mi köze az antibiotikumnak a nem iváshoz??? nem azért adnak antibiotikumot mert iszik egy gyerek, hanem a betegség okozójától függ.
vasárnap déltől lázas, ez mit jelent? majd fél óra múlva lesz dél...
vagy éjféltől? mennyi a láza?
Ha vírusos megbetegedésről van szó, akkor nem is fognak felírni antibiotikumot, mert a vírust a szervezet győzi le, az ellen nincs gyógyszer. Ha baktérium okozta megbetegedésről van szó, akkor írnak antibiotikumot. A láz pedig gyulladás esetén elő szokott fordulni. Gondolom a gyulladásra kapott gyulladáscsökkentőt. Attól majd szépen elmúlik a gyulladás és a nyelés sem fog fájni és akkor fokozatosan tud majd rendesen enni és inni is.
Mikor lázasodott be újra? Mert nem értem a kérdést. Vasárnap 12-től. Most még csak fél 12 van, akkor múlt vasárnapról van szó?
Ha egy ideig nincs láz és a kezelés mellett újra előjön, akkor pedig lehet gondolni felülfertőződésre is, akkor pedig már baktérium lehet a dologban, akkor lehet hogy írni fognak antibiotikumot, de ezt csak is orvos tudja megmondani.
Szerintem vissza kéne vinni az orvoshoz, hogy újra megvizsgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!