10 hetes babam szeklete mustarsarga szinu. Tapszeres baba 5. hettol. Olvastam hogy mas tapszeres babak szeklete soskazold szinu es arra irtak hogy az normalis. Akkor a mi szekletunk milyen?
Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztatott ez a kerdes mert mindig mindennap egy szeklete van a babanak es mindig ugyanolyan a szine is es allaga is.Csak megzavart amikor lattam masok irasat. Remelem nincs baj.2008. máj. 3. 13:41
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi! En is igy gondoltam:)
2008. máj. 3. 17:35
4/5 anonim válasza:
És az azkinek tápszeres is meg anyatejcis is hány naponta kel lennie??
meddig normális ha nincs?
5/5 A kérdező kommentje:
szia, nalunk is igy volt 3 honapig vegyesen kapta de 2 naponta mindig volt neki. Minden baba mas szoval nem tudom mi a normalis.
2008. okt. 5. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!