Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek és mennyit?

Mit vigyek és mennyit?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves és 8 hónapos kislányom és egy 7 hónapos kishugi is. A jövő héten Egyiptomba(Hurghada) utazunk 2 hétre. Ismerőseink voltak már itt kisgyerekkel és teljesen rendben volt az étel,így a nagyobbiknál nem lesz gond a kajával,de kicsinek nem szeretném csak az ottanit adni. Szopizik még,de már adok neki mellé,főzelékeket,levest,gyümölcspüréket is. Szerintetek tudok neki vinni Hipp bébiételt,1 hétre valót? Mert van ott is egy nagy bevásárlóközpont európai szupermarkettel,de azért a biztonság kedvéért én is vinnék. A pelust azt meg tudjuk venni kint is. Ruhából mennyi kellhet nekik? 15 elég lehet mindenből vagy vigyek váltót is? A pindurkának egy 5 db rugdalózó elég,mert úgy is body lesz rajta főleg. Homokozó készletet,kis csónakot,karuszót,játékokat,ágynemüt azt viszünk. Cumisüveget meg cumit is. Kiságyat azt kapunk. Szerintetek milyen lesz? Biztosabb,ha viszünk utazóágyat? Egy 5 csillagos szálloda,nagyon szép,nagyon modern,de akkor is Egyiptom. Mi kellhet még? :) Előre is köszönöm a válaszokat.

[link]

2012. júl. 7. 12:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszii :D
2012. júl. 9. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a gyerekdokit, h ezt a gyógyszert, ami ott kellhet, lehet-e szopi mellett bevenned, ha netán megbetegszel!!!
2012. júl. 9. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
6 és 8 évesekkel voltam Egyiptomban, szuper szállodában, nagyon jó kajával (bár azt ki kell fogni, mi többször voltunk, mindig más volt a véleményem), de csak a mi családunk nem lett beteg a magyarok közül, akikkel a szállodában vagy a programokon találkoztunk. Én eü-s vagyok, mindent fertőtlenítettem, de szó szerint, még a víz kupakját is, de megérte. Be kell tartani a szabályokat, esetleg oltásokat felvenni, stb, És vigyetek gyógyszert hasmenésre, fülgyulladásra, lázcsillapító, szokásos dolgok. Ruhát én többet vinnék a babának, mert mindenhol ezerrel megy a klíma, tuti megfázás a 40 fok után. A folyadékot hogy oldod meg? Mit adsz nekik? A szállodai löttyöt nem ajánlom, én vinnék forralót a palackos vízhez is.
2012. júl. 9. 18:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Folyadékot azt viszek itthonról a picinek Jana babvizet és még emelett szopizik is,de ismerőseink voltak és kint is van egy europai szupermarket és majdnem minden van ami itthon is. Vízforralót azt viszek mindenképpen. Köszönöm a segítséget. :D
2012. júl. 9. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen ott is van szupermarket, szinte minden kapható :) Jó utat!
2012. júl. 9. 22:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2012. júl. 10. 04:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy milyen volt, mi hiányzott, mi volt felesleges! Jó nyaralást!
2012. júl. 10. 12:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. :) Neked is írok majd. :-))
2012. júl. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!