Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek babámnak a Balatonr...

Mit vigyek babámnak a Balatonra? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
15 hónapos a babánk,és ma estefelé elmegyünk a Balatonra 3 napra.Ez az első pancsolása,még strandon sem járt!:) Első baba,így tanácstalan vagyok,hogy mit kéne vinni magunkkal.Valamint mennyit fürödhet,vagy fürödhet-e egyáltalán?Mit vigyek?Babé +50 faktoros naptejet vettem,ez jó?Hány pelust vigyek,Mennyi ruhát,milyeneket,Bocsánat a sok kérdésért,de még nem voltunk nagyon sehol,ahová ennyi cucc kellett!Segítsetek!Köszönöm a válaszokat!:)

2012. máj. 28. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 16 hónapos a kislányom és nálunk nagyszülők Balatonon laknak. 2 hete,amikor hétvégén ez a 30 fok volt,mi akkor voltunk lent 5 napot. Voltunk strandolni is. Rengeteg cucc kelett. Nekem félvér a kislányom,ugyhogy nem nagyon kentem semmivel,de főleg az árnyékban voltunk,de szerintem Babé +50 faktoros tökéletes. Pelusból én minden napra vittem 10-et,de nálunk az sok volt. Szerintem,ha viszel minden napra 8-at az elég lesz,de,ha nem akkor ott is van bolt. Ruhából vigyél hideget,meleget,mindent. Én egy napra 2 teljes garnitúrát vittem,mert leeszi,stb. Nem tudom,hogy milyen lesz az idő,de mi fürödtünk tehát nálunk volt fürdőpelus is. Mendenképpen vigyél +1 cumit,mert mi 3-at hagytunk el Lellén a homokos parton. Ha homokos strandra mentek,akkor vigyél neki homokozókészletet. Ezen kívül mi még vittünk katúszót meg ilyen felfujható csónakot is. A srandra vittünk "félsátrat" is. Ha szállodába mentek,akkor én azért biztonság kedvéért vinnék neki saját ágynemüt is. Egyenlőre ennyi jutott eszembe,ha még valami beugrik írok.

Barbi. :)

2012. máj. 28. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a Balatonon lakom és sajnos a víz nem olyan jó, mint azon a hosszú hétvégén volt. Akkor tényleg sokan fürödtek, azóta alig. 20hós a kislányom, nem megyünk fürdeni. Nekem sincs kedvem bemenni. Ő inkább menne, de nem engedem. Más nekem sem jut eszembe mint amit az első írt. De lehet, hogy Ti bátrabbak lesztek :)

Pelusok, minimum 6-7/nap, úszópelusok, váltóruhák, pléd, törölköző, homokozó, a naptej jó amit vettél. Ha kell akkor a tápszer, a cumisüveg, cumi. Bolt itt is van, tényleg :) Jó nyaralást!

2012. máj. 28. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
23 hós lesz a kislányom és a Balatonon vagyunk először azóta, hogy Ő megvan. 64 db-os pelenkát hoztunk, de mi 1 hétre jöttünk. Szerintem ha viszel 6 db body rövid-és újjatlan, 3 db hosszú újju bodyt, 2-3 hosszú szabadidőnadrág, 2-3 pulóver, 1 vastagabb kardigán, 1-1 vékony és vastagabb sapi, 1-2 rövidnadrág, legalább 2 törölköző, ha mégis mentek fürdeni, fürdőruha, úszó pelus. Mi élményfürdőbe mentünk, mert azért a Balcsi még elég hideg.
2012. máj. 28. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!