Mit vigyek babámnak a Balatonra? (Többi lent. )
Szia.
Nekem 16 hónapos a kislányom és nálunk nagyszülők Balatonon laknak. 2 hete,amikor hétvégén ez a 30 fok volt,mi akkor voltunk lent 5 napot. Voltunk strandolni is. Rengeteg cucc kelett. Nekem félvér a kislányom,ugyhogy nem nagyon kentem semmivel,de főleg az árnyékban voltunk,de szerintem Babé +50 faktoros tökéletes. Pelusból én minden napra vittem 10-et,de nálunk az sok volt. Szerintem,ha viszel minden napra 8-at az elég lesz,de,ha nem akkor ott is van bolt. Ruhából vigyél hideget,meleget,mindent. Én egy napra 2 teljes garnitúrát vittem,mert leeszi,stb. Nem tudom,hogy milyen lesz az idő,de mi fürödtünk tehát nálunk volt fürdőpelus is. Mendenképpen vigyél +1 cumit,mert mi 3-at hagytunk el Lellén a homokos parton. Ha homokos strandra mentek,akkor vigyél neki homokozókészletet. Ezen kívül mi még vittünk katúszót meg ilyen felfujható csónakot is. A srandra vittünk "félsátrat" is. Ha szállodába mentek,akkor én azért biztonság kedvéért vinnék neki saját ágynemüt is. Egyenlőre ennyi jutott eszembe,ha még valami beugrik írok.
Barbi. :)
Én a Balatonon lakom és sajnos a víz nem olyan jó, mint azon a hosszú hétvégén volt. Akkor tényleg sokan fürödtek, azóta alig. 20hós a kislányom, nem megyünk fürdeni. Nekem sincs kedvem bemenni. Ő inkább menne, de nem engedem. Más nekem sem jut eszembe mint amit az első írt. De lehet, hogy Ti bátrabbak lesztek :)
Pelusok, minimum 6-7/nap, úszópelusok, váltóruhák, pléd, törölköző, homokozó, a naptej jó amit vettél. Ha kell akkor a tápszer, a cumisüveg, cumi. Bolt itt is van, tényleg :) Jó nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!