Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit rakjak a pelenkatortába,...

Mit rakjak a pelenkatortába, hogy 7000 ft-ból kijöjjön? (többi lent)

Figyelt kérdés
kislánynak lenne, a pelenka a most akcióban levő pampers sleep&play lenne, ami most a tesco-ban 2400 ft. úgy nagyjából van elképzelésem a dolgokról, hogy mik kerüljenek bele, de érdekelne, hogy ti mit szeretnétek találni benne a legszívesebben :)

2012. júl. 6. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Atyaég, de buta vagyok! Mi az a pelenkatorta?? Valami új népszokás?
2012. júl. 6. 13:51
 2/9 A kérdező kommentje:
nem vagy buta, eddig én sem tudtam mi az de nagyon megtetszett az ötlet. egy csomag pelenkát összegöngyölsz, tortaformát csinálsz belőlük papírhenger és bef. gumi segítségével, szalaggal átkötöd. ebbe kis csecsebecséket szoktak rakni, pl. cumi, kisruhák, ilyenek, szépen, dekoratívan, kisbabáknak viszik ajándékba. :-)
2012. júl. 6. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tettem rá autó alakú rágókát, a tetejére plüss macit, talán cumit is. De igazából mindent lehet, kisebb babakozmetikumok, plüss, cumisüveg, csörgő
2012. júl. 6. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
[link] ilyen :)
2012. júl. 6. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De láttam olyat is, ahol alvós "rongyi" volt a tetején, a rongyi része benne, és a feje volt a tetején. Nem tudom ezt igy érted e :D
2012. júl. 6. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami játék (felhúzható zenélő virág esetleg). Vagy egy szép body például. Ezek mind 1000 Ft alattiak.
2012. júl. 6. 14:00
 7/9 A kérdező kommentje:
azt hiszem értem :DD
2012. júl. 6. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk. Volt benne cumi, babazokni, egy rágóka, egy kézzel készített hűtőmágnes, rajta a lányom nevével, születésnapjával. A közepében egy plüssmaci figyelt. Jó ötlet bele még a "feliratos" body, vannak benne nagyon jópofák. Viszont méretből inkább mindenből az 1el nagyobbat
2012. júl. 6. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért azt is kideríteném, hogy milyen fajta pelenkát használnak, mert nem mindenkinek ugyanaz jön be. Nekem pont a sleep&play nem jött be. Én örülnék valami kis csörgőnek, jópofa képkeretnek, aranyos kis bodynak.
2012. júl. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!