Másnak is kínozták meg a babáját pár hetesen? Többi lent-->
Persze nem szó szerint. 7 hetes babámon több, mint 10! szúrást számoltam, mert nem találtak neki vénát, ahová bekössék a kanült.. Így most minden nap 2 injekciót kap a combjába reggel és este 6 napig, azaz 12-t.. Teljesen kivagyok, nagyon fáj neki, vele sírok..:-(
Mással is történt ilyen? :S
A kislányom 11 hetesen kert kórházba tüdőgyulladás gyanújával. Amikor elkezdték vizsgálni az osztályon, befulladt, elkékült, rohantak vele az intenzívre, 2 órán keresztül azt sem tudtuk, hogy él-e még. Aztán bemehettem hozzá, olyan volt, mint egy tűpárna, agyonszurkálták, végül a fejébe tudtak neki vénát szúrni. Másnapra eldurrant a vénája, a feje másik oldalán szúrtak neki újat, ami harmadnapra eldurrant, ekkor betták a műtőbe és centrális vénát csináltak neki. Ráadásul éheztették szegényt, mert az ismert szívhibája mellé szívritmuszavar is társult, féltek, hogy ha tele van a hasa és felmegy a pulzusa 270-re, hányni fog és aspirálja a hányadékot. 5 napig csak minimális cukros vizet kapott, persze hogy ordított, altatni kellett, mert a sírástól általában felment a pulzusa. Ha ez nem volt elég, naponta többször leszívták a váladékot az orrából és a garatából, a cső, amivel leszívták, kemény műanyag volt, többször véresre sértette. A cicin elalvás se volt megoldható, mert fel sem vehettem, ezért is ordított. Aztán jött a szívműtét, de az előzőek fényében meg se kottyant már neki, szegény mindent elviselt.
Ez 8 hónapja volt, ma is járunk kontrollra, nem sír soha, szerencsére nem maradt meg benne semmi, vidám, nagyon boldog baba.
Csak azért írtam le ilyen hosszan, hogy lásd, ez most tényleg nagyon megvisel mindkettőtöket, de hálistennek ő el fogja felejteni! (te viszont soha). Minden jót, kitartást, jobbulást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!