Anyukák! Mi a véleményetek arról ha gügyögnek a gyerekhez?
Tegnap voltam lent a 3 éves kisfiammal a játszótéren, és arra lettem figyelmes, hogy más gyerekek szülei gügyögnek a 2-3-4 éves gyerekekhez. Nekem ez annyira nem szimpatikus..
Attól még, hogy kicsi nem kell úgy kezelni és gügyögve beszélgetni vele. Mi erről a véleményetek? Engem szinte irritál.
Olyan gyerekhez alapból nem gügyögök, aki képes felfogni a mondanivalóm és a szavaival kitudja fejezni magát.
2-3-4 éves gyerek igen is tud beszélni, legalábbis az esetek 80%-ban. Természetesen van olyan gyerek, aki nem mond egy szót se, de azt se bátorítanám gügyögéssel.
Az alap, hogy egy 1 év alatt CSECSEMŐNEK gügyögök. Neki még szórakoztató is tud lenni. Főleg, ha utánzóm és ő is utánozhat!
Nem gügyögök. Nem mondok neki ilyeneket, h "cija babu, addál netem puszitát"
Azért nem, mert szerencsétlen gyerek akkor kétszer tanul: először a szót hibásan, majd később meg kell tanulnia helyesen. Szerintetek melyik kisgyerek lesz sikeresebb?
Aki gügyögve beszél, alig érteni, mert ráadásul beszédhibája isvan a korából kifolyóllag, vagy aki első perctől normálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!