Mikor fektetitek le a babát aludni este?
Nálunk ma fél 10 volt de miota világos van este max 9kor tudom ágybadugni..ami nálunk fura hogy minél később alszik elannál korábban kel reggel:)
11hós korában tél volt és nálunk is 8kor már ágyban volt!
15 hónapos a lányom, és elég változó az alvási szokása.
Most a meleg miatt 5 körül megyünk le, de van, hogy később. Ma pl fél 8-kor jöttünk haza, fürdött, vacsorázott és 9 után nem sokkal már el is aludt, mert napközben nem aludt semmit sem.
Viszont ha nagyon pörög, vagy várja apát haza, van, hogy 11-kor még kínlódok vele, hogy végre aludjon.
Ha elalszik, akkor 12 órát egyhuzamban, tehát ebből a szempontból nem baj, ha 9-10 körül alszik el, mert akkor reggel 9-10 körül kel.
18 hónapos a kisfiam, és egy igazi éjjeli bagoly! Este fél 10-10 kor alszik el, de előfordul néha, hogy csak 11-kor. Ébredés viszont reggel 9 és 10 között! Sokáig csináltam, hogy ágyba dugtam hamarabb, fürdettem 7-kor, fél 8-kor, de akkor sem aludt el, viszont közelharcot vívtunk egészen 10-ig, mert menni akart játszani, nem volt álmos.
De nem ismeretlen számomra a ti esetetek, mert az első gyermekem viszont minden este aludt 8-kor, ő más típus volt. Ő viszont reggel 7-kor legkésőbb már ébredt!
Akkor azt hittem, ez csak szoktatás kérdése, de nem: a piciknek is megvan a maguk kis bioritmusa, és bizony ők sem egyformák.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!