Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A habtapit betehetem mosógépbe?

A habtapit betehetem mosógépbe?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

Plusz azt az időt a picivel tudja tölteni.

Ha már van mosógép akkor használjuk, nemdebár? :)))

Szép tiszták lesznek a habtapijaid. :)

2009. júl. 10. 13:34
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Bocsánat,írtam,hogy ezt nem kötekedés képpen kérdeztem.Nekem persze,hogy mindegy hogy mosod,de miért kérdezted meg ha mindegy?:):):)
2009. júl. 10. 13:37
 13/31 anonim ***** válasza:
47%
de jó, h feltetted ezt a kérdést, eddig én egyesével mostam el a kádban, kb 1,5 órás meló volt. mostmár megy gyorsmosásba!!!:)
2009. júl. 10. 13:38
 14/31 anonim ***** válasza:
34%
Ja még annyit,hogy én is szeretnék habitapit,de sajnos eddig nem sikerült sehol vennem.Jó Neked,hogy van.Ahol meg eddig volt,akkor amikor vettem volna addigra pont elfogyott...De majd lesz később :)
2009. júl. 10. 13:39
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Képzeljétek én a múltkor a legót mostam mosógépben,textilzsákban,jól összekötve:)Olyan gyönyörű tiszta lett,hogy csak na!!!!:))))------->ebből gondolom,hogy a habtapit miért ne!Jó ötlet!
2009. júl. 10. 13:49
 16/31 A kérdező kommentje:
Lejárt a program, semmi bajuk nem lett, szép tiszták lettek :)
2009. júl. 10. 13:50
 17/31 anonim ***** válasza:
6%
Kedves kérdező!Neharagudj,de Te ennyire kényelmes vagy a többi anyával szemben?Mosógépben mosod a baba játékait?Ilyet még nem hallottam.Testvéremnek rengeteg játéka van,és képzeld én nagyon szívesen takarítom neki az összeset egytől egyig.16 éves vagyok és fiú!És amikor kész van,pl a habitapi,akkor együtt takjuk össze a 9 hónapos kishúgommal,amit nagyon szeret,és így legalább ügyeskedik,de segít még a takarításban is!Hát megdöbbentő,hogy mennyi szülő milyen lusta!
2009. júl. 10. 16:31
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó,örülök hogy segítesz anyukádnak,ez igen dícséretes dolog fiú létedre...de:én is mosom a habtapit a gépben,mert egyedül vagyok a 9 hós lányommal,és mosni,vasalni,főzni,mosogatni,takarítani,porolgatni..stb.kell.Kíváncsi vagyok,hogyha ezeket mind neked kéne tenni(segítség nélkül),lenne e kedved habtapit sikálni...Ne értsd félre,nem bántani akarlak,csak gondolkodj kicsit,mielőtt kritizálnál.
2009. júl. 10. 16:49
 19/31 anonim ***** válasza:
80%
És kikérem magamnak,hogy lusta lennék,mert minden el van végezve itthon,és még a gyerekkel is sokat játszom.
2009. júl. 10. 16:51
 20/31 anonim ***** válasza:
12%
Pontosan azért allergásak a gyerekek,mert túl van tisztítva minden,hát bocsánat de régebben ilyen nem volt,és nem is lettek allergiásak a gyerekek!Én sem vagyok az szerencsére.A túlzásba vitt higiénia sokkal rosszabb,mint amikor kint játszik az udvaron a gyerek,és este tiszta kosz.Lehet nem vagy lusta,de pl a legót mosógépben mosni????!!!!Na neeeee,ez azért már tényleg túlzás!!!!Hát pontosan akkor csinál kárt az Anyuka...
2009. júl. 10. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!