Ebben a kánikulában jártok sétálni a babával?
16 hónapos a lányom+ 30 hetes terhes vagyok, úgy gondolom ez az idő egyikőnknek sem tesz jót. Nagyon magas az uvb sugárzás, szédülök, ver a szívem stb. Úgyhogy mi a klímás lakásában vagyunk estig, este fél 6-tól vagyunk kint kb. 2 órát. Játszóterezünk, sétálunk, olyankor már elviselhetőbb. Van a közelünkben olyan játszóház ahol van klíma és nagyon kellemes, ha nagyon mehetnékje van a lánykámnak akkor oda menekülünk a meleg elől. Hétvégéné mikor a férjem itthon van strandra járunk délutánonként, de azt is szigorúan csak délután 5-6 után zárásig.
Igen, kell a piciknek a levegő, de nem mindenáron, a nagyon szélsőséges időjárás többet árt nekik mint az, ha egész nap bent vagy velük. Szerintem.
Nekem már nagyobb a lányom, 9 hónapos.
Reggel sétálunk max 1 órát, mert ő 6kor kel :-) Napközben kint vagyunk a kertben, pancsolunk a medencében. Most anyósomnál vagyunk, ha hazamegyünk akkor megyünk a Margit-szigetre vagy a Városligetbe, mert ott jobb lesz mint a panelban :-))
22:23
Az első gyereknél még én is élveztem ezt, hogy csak én vagyok és a Kicsi. Bár ha az esti lefekvés elcsúszott, volt, hogy utána nagy nyüglődés volt csak.
Most viszont este 6-kor fürdés a Kicsinek, utána vacsorát adok a 3 nagyobbnak, utána a nagyok elkezdenek fürdeni egymás után, közben a kicsit elaltatom. Apu ilyenkor ér haza, beszélünk két mondatot, vacsit adok neki, vele szoktam általában én is enni, addigra lassan kész a 3 nagy a fürdéssel, utána fürdök én és utána a férjem. És este 10 van.
Nem mindenki azt csinál mindig, amit akar, mert nagyon nehéz utána, hogy minden beleférjen.
Szóval a napirendhez nem csak gonoszságból ragaszkodunk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!