Mi lehet a baja? Volt a babátoknak hasonló?
Kislányom 2 napja lázas, tegnap reggel hányt is. Nyűgös, semmi nem jó neki, csak akkor van csendben ha alszik. Amúgy nagyon jó baba, soha semmi gond nincs vele.
2 alsó fogunk már kint van, szinte észre sem vettük hogy kijöttek, olyan jól viselte.
Tegnap levittem a dokihoz, azt mondta ez a fogzás miatt van. De ma éjjel a láza szinte alig akart lemenni 39 fok, hajnalban pedig úgy üvöltött szegénykém, mintha nagyon nagy fájdalmai lennének! Viszont nem látom jelét hogy jönne fölül a fogácskája.
A fogzás tényleg fájhat ennyire és okozhat ilyen "mellékhatásokat"? Nagyon aggódom, hogy ez nem a foga. :(
Én úgy tudom, hogy 38,5 fölé nem megy a fogzástól.
Én elvinném egy másik dokihoz is, ha ennyire aggaszt.
Lehet kapni a patikában csecsemő vizeletgyüjtő zsacskót+ vizeletgyüjtő edényt amibe beleöntöd. Lényeg hogy minden steril legyen még a nemi szerve is mert mutathat fals eredményt. Lehet kapni hyperol fertőtlenítőt is azzal kell körbetörölgetni a bőrt. Kérdezd meg hova kell leadni a vizeletet és 4 órán belül be kell jutni vele!
Lehet tényleg húgyúti mert nálunk is így kezdődött!!!
Szia!
A fogzástól hőemelkedés lehet, de ilyen magas, többnapon át tartó láz, NEM!
Megvizsgálta a doki a fülét, torkát, rendesen???
A vizeletgyűjtés jó ötlet, kislányoknál picit nehéz, lesz:)
Drukkolok, hogy kiderüljön mi a baj, majd írd meg, remélem semmi komoly.
Jobbulást!
15 hós anyuka
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!