Kinek mi vált be anyatejes babája csuklásának elmulasztására?
Figyelt kérdés
A klasszikus citromleves praktikát inkább hanyagolnám. Ha mellre teszem, az mindig segít, viszont nem mindig fogadja el ilyenkor a cicit. Ötletek, tapasztalatok? Köszi.2012. júl. 5. 11:42
1/8 gabszem válasza:
hát várni kell amig elmúlik, általában csak pár perc.
2/8 anonim válasza:
A babát nem zavarja, pár perc alatt elmúlik.
3/8 anonim válasza:
megszoptatod, pár korty elmúlasztja.
4/8 anonim válasza:
Nekem is mindig azt mondták hogy adjak neki egy pár csepp citromlevet, de én soha nem adtam. Én inkább mindig cicire raktam és legtöbbször elmúlt egy pár korty után. Tudom hogy nagyon zavaró amikor csuklik, én is úgy sajnáltam a kicsim, de állítólag őket tényleg nem zavarja. Ha nem múlik egy a cicizéstől akkor várd meg míg elmúlik magától :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az a baj, hogy nálunk sokszor 15-20 percig is eltart, és ahogy írtam, ilyenkor nem mindig fogadja el a cicit...
2012. júl. 5. 13:00
6/8 anonim válasza:
Szia! Az én babám is anyatejes és rengeteget csuklik. A citromlevet próbáltuk de attol sem mult el. Tegnap sem mult el neki sokáig a végén ugy aludt el.is, hogy csuklott. Én is nagyon sajnálom de a ciciléstöl sem mindeg mulik el neki sem.
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok! Ez lemaradt: ha esetleg egy-két korty vízzel vagy teával próbálkoznál?
8/8 anonim válasza:
Én mindig mellre raktam, előbb utóbb elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!