Hibás lenne a Tommee Tippee légzésfigyelőnk?
5 hónapos elmúlt a kislányunk, de a légzésfigyelő elég sűrűn riaszt még most is. Hibás lenne? A doktornő szerint a kislánnyal minden rendben van.
Már próbáltam állítani az érzékenységén is, de semmi változás.
Ha minden jól van összerakva,nem az elem merül, nem tud róla lemászni. Ha újonnan vettétek nem szabadna neki rossznak lennie, elvileg.
Csináld azt, hogy ha többször csinálja rövid idő alatt, akkor odaállsz vagy ülsz egy székre a közelbe és figyelsz. A kislányod mellkasán, hátán látod, hogy emelkedik, tehát levegőt vesz.
Meg hallodtam olyat, hogy kórházban vizsgáltaták ki a babát, akinél többször előfordult.
Ugye ez elvileg az egész kiságyat érzékeli.Tehát ha forgolódik is, érzékelnie kellene. Volt már hogy ott álltam felette, vett levegőt, mégsem jelezte vissza az egység.
Újonnan vettük 50ezerért a Brendonban. Szerintem visszaviszem. :(
Szia. Szerintem mindenkepp vidd vissza, mert szerintem nem jo valami benne. Nekunk is Tommee Tippee van, es eddig teves riasztas egyszersem volt. Az egesz agyat erzekeli.
Ha az orvosotok azt mondta hogy a kislanyodnak semmi baja, akkor valoszinu hogy a legzesfigyelovel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!