Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire öltözteted lányosan...

Mennyire öltözteted lányosan a lányodat egy fiútestvér után?

Figyelt kérdés
Kis korkülönbség, megvan a fiam összes ruhája, mert készültünk a kistesóra. Elég sok a kimondottan fiús színű holmi. Még csak szokom a gondolatot, hogy lány lesz. Nem akarom a komplett ruhatárat lecserélni. Anyagilag se mindegy, ugyebár, meg el se igen tudom képzelni a rózsaszín dolgokat. Ti hogy oldottátok meg? Mennyire ciki fiúsan öltöztetni egy kislányt? Vagy hány éves korig?
2012. júl. 4. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Otthonra mindegy egy jó ideig, de ki biztosan nem vinném kékben. Nekem is kisfiam van, és tervezünk még babát, reméljük ő lány lesz, viszont nekünk inkább fehér ruhák vannak, ami meg ugye unisex :-) Én mondjuk szeretem a rózsaszínt, így biztos azt adnék rá, vennék pár darabot a fehérek mellé :-)
2012. júl. 4. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi sok ruhát örököltünk a sógornőm gyerekei után, ott két fiú van, nekem kislányom született. Nem vagyok szívbajos, simán ráadom a kék rucikat is, talán néhány rózsaszín darabja van, amit máshonnan kaptunk, vagy én vettem.
2012. júl. 4. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:

A kisfiam 2,5 éves volt, amikor a kislányom született.

Úgy voltam vele, hogy én tuti nem fogok ruhatárat újítani, lesz pár csajos ruhája, ami minden lehet csak ne rózsaszín, a többi pedig az örökölt fiús cuccok. Most úgy áll a helyzet, hogy az 1 éves kiscsaj szekrénye tele van csajos ruhákkal, rengeteg szoknyája van, pólók, bodyk. Ezek közül rengeteg rózsaszín, mert nagyon jól áll neki.

Imádok lányos ruhákat válogatni, és az apja is így van vele. A nagytól lemaradt ruhákat alig használjuk, legfeljebb aludni.

2012. júl. 4. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:

simán ráadom,persze kicsit lányositva.

világoskék nadrághoz virágos felső és rögtön nem kisfius a ruha.

2012. júl. 4. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
18 hónap a korkülönbség. Én is úgy oldom meg, hogy amit csak lehet egy-egy lányosabb pólóval, nadrággal, pulcsival összekombinálom és már jó is. Ami azért autós, repülős nagyon fiús azt nem adom rá.
2012. júl. 4. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondoltam, ahogy te. 21 hónapos volt a fiam, amikor kislányom született. Gondoltam, majd ráadom a ruháit, de csak a teljesen uniszex rugikat adtam rá. Bodyja is rengeteg volt, de beszereztem sok lányost is. És perszer sooook kislányos rucit kapott, imádom öltöztetni. :-)
2012. júl. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!