Baba hintőport hogy kell használni?
Nem akarok butának tűnni,de nem tudom,hogy kell.Hajlatokba kell szórni vagy elöbb a kezembe(de úgy meg nehezebb nem?)? Amúgy ez mire jó valójában?Én azért vettem,hogy a kis hajlatok ne izzadjanak be szegénymenek annyira,gondolom ez felszívja a nedvességet.Naponta szabad töbször is?
Köszönöm a segítséget!
Én egy kis tálkába szórtam, vettem hagyományos vattát, abból téptem egy darabot, kerek golyóvá alakítottam, azt mártottam a hintőporral, és azzal kentem be a nyaka alatt, a hónalját, a hajlatokat a kezén, combján.
Igen, arra jó, hogy felszívja az izzadságot, és nem pattog ki, nem lesz meleg kiütéses.
Ilyen melegben én is behintőporozom a mellem alatt, a hónomalját, mert eszméletlenben izzadok.
Ha szoknyát veszek fel, a két combomat belül is bekenem, mert kidörzsölődik anélkül.
Ha pici a babád, inkább folyékony hintőport használj, nem lélegzi be a port, és tapad le neki, nem okoz gombát sem, mint a hagyományos.
A frezyderm és az Avent gyárt ilyet.
Sokkal tovább is tart, mert mellé nem szórsz semennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!