Hol lehet venni ilyen kekszet?
Figyelt kérdés
Foszvovit. Nem tudom hogy így kell e írni, de voltam a védőnőnél és ő mondta hogy 5 hós kora után el kell kezdenem adni a kisfiamnak. De nem tudom hogy hol lehet kapni, nem is biztos hogy ez a neve pontosan, de így értettem. Nem érem el a védőnőmet, ezért kérem a segítségeteket!
A lányomnál még nem volt ilyen, ezért vagyok tanácstalan!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 4. 11:45
1/12 A kérdező kommentje:
Most találtam meg, hogy a brendon-ban van. Máshol is lehet kapni, mert brendon nincs a közelünkben?
2012. júl. 4. 11:49
3/12 anonim válasza:
Előző vagyok, épp egyszerre írtunk :) Azt hiszem, lehet neten is rendelni a brendonból, bár egy kekszet biztosan nem érdemes, legfeljebb, ha mást is veszel mellé.
4/12 anonim válasza:
Bocsi, de nem korpovit? Még nam hallottam ilyen kekszről, a mi védőnőnk nem mondott ilyet, nem is adtam a kislányomnak semmi féle kekszet 5 hónaposan. Esetleg bulátát (6 hósan) meg kölesgolyót.
5/12 anonim válasza:
Előzők vagyok ;) Akkor még itt nézelődj, hátha van a közelebne lévő bolthálózat: [link]
6/12 anonim válasza:
Előző vagyok én is megtaláltam a babyoutletben is van:
7/12 anonim válasza:
Nem olcsó!
Dm-ben is lehet kapni babakekszet.
Én 5 hónaposan háztartási kekszet reszeltem az almához, barackhoz, 6 hónaposan meg a kezébe adtam a sima babapiskótát, had rágcsálja.
8/12 anonim válasza:
tescoban vettem anno,ezer ft körül volt egy csomag,de mivel kb napi egyet vagy felet evett a kislányom vagy két hónapig elég volt.Nem emlékszem pontosan,vagy a babás cuccoknál volt,vagy a kekszeknél..amúgy fosfovit,simán s-sel.
9/12 anonim válasza:
Fosfovit van a Sparban is, én ott vettem annak idején. Az én lányom nagyon szerette.
10/12 anonim válasza:
A Tesco-ban vettük. Jó nagy doboz, sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!