Tapasztalt anyukák, szükség van cumisüveg és ételmelegítőre?
én nem vettem, szerintem felesleges.
egy termoszom van a cumisüveghez de soha nem használtuk.
kisfiam nem fogadja el a cumisüveget. négy hónapos koráig csak szopizott, most meg már eszik mindent amit ehet.
most hat hónapos.
én vettem ilyen melegentartó akármit, de nem sokat használtam. hamar rájöttem, hogy itthon használva, nem a legjobb. ha túl melegen tettem bele, akkor nem biztos, hogy ehetőre hűlt benne a tápszer addigra, mire a fiam ébredt éjszaka, ha meg iható hőfokon tettem bele az üveget, akkor nem tartotta meg, hanem tovább hűlt benne. lehet én vettem vacakot, nem tudom.
én mindig csak éjszaka használtam, mert anyatejet kapott a fiam, de fejtem neki sajnos, így üvegből itta. így én keltem éjszaka, fejtem, és visszafeküdtem. betettem a tejet a melegentartóba, mikor a fiam ébredt, csak odaadtam neki. /persze max 2-3 órát volt a tej benne/.
így utólag azt mondom, hogy nem érdemes megvenni, ha van mikró elérhető közelségben. gyors, egyszerű. hűtőben tárolhatod a kaját, amikor kell, bedobod melegíteni, 20 mp alatt kész van.
Felesleges szerintem.
Van még egy rakás dolog, amit nem vennék meg, ha újra lehetne kezdeni. Bár ezt kivételesen nem vettem. Kölcsönbe volt nálam egy, de kétszer használtam, aztán visszaadtam.
Jó üzlet a babavárás, nem? Egy csomó felesleges sz@rt rásóznak a kezdő anyukákra. :/
Ne vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!