Június 25-26. án jött meg. Ciklusaim 30 naposak. Mikor vok a legtermékenyebb? Fiúra & Leányra mikor legnagyobbak az esélyeim?
úgy a középidőben van általában peteérésed. persze lehet máskor is, de most komolyan, ha te se tudod, mi honnan tudnánk? ez olyan mint a "terhes vagyok?" kérdések.
"Fiúra & Leányra mikor legnagyobbak az esélyeim?"
??????? ugye viccelsz? szerintem még várjál pár évet azzal a babaprojecttel, előbb nőjél fel!
Szia!
Nekem 30-35 napos ciklusaim szoktak lenni, kb. a 20. napon szokott lenni a peteérésem. A legegyszerűbb (nekem bevált módszer) a nyákmegfigyeléses, ami azt jelenti, hogy a peteérés előtti napo(ko)n jellegzetes síkos érzetet érez az ember, (termékeny típusú nyák, nyúlós, jellegzetes) a peteérés (és a legtermékenyebb nap) ezek után az első száraz nap! Na ekkor vagy a legtermékenyebb.
Állítólag ha a termékeny típusú nyákos napokon (tehát a peteérés előtt 1-3 nappal) próbálkoztok, akkor kislányra van nagyobb esély, ha pedig a peteérés napján akkor kisfiúra.
Nekem bevált, 11 hónapos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!