Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák? Ti milyen popsikrémet...

Anyukák? Ti milyen popsikrémet illetve, milyen márka popsitörlőt használtok?

Figyelt kérdés
Csupán tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Én csukamájolajas popsikrémet használok, amit mindig íratni kell receptre. Jobban tetszik, mint a Sudocream vagy a Nivea. (Mindkettőt ajándékba kaptam.) Nekem popsitörlőből a DM-es BabyLove tetszik eddig a legjobban, de a Pampers is jó. (3 hós kisfiú anyukája)

2012. júl. 2. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

popsikrém: Penaten

törlőkendő: Pampers (narancssárga)

2012. júl. 2. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Bepanthen krém, popsitörlő általában Libero.

Nemrég vettem Winny-s popsitörlőt - gondoltam majd jó lesz a kezét törölgetni evés vagy játszóterezés után - , és nagyon meglepődtem, mert nem ilyet vártam. Szuper jó, kellemes az illata, vastag, jó nedves, puha. Az ára is frankó, úgyhogy most nálunk az a No.1.! Szerintem lecserélem a Liberot. :))

2012. júl. 2. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Johnsons törlőkendő, és Sudocrem. Bár írtad, hogy neked nem "tetszik", de szerintem nem arra való, hogy nekünk anyukáknak "tetsszen", hanem hogy védje a baba bőrét.
2012. júl. 3. 00:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Popsikrém: gyógyszertári

Popsitörlő: Pampers sensitiv

2012. júl. 3. 07:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

popsikrém: általában semmilyent, nagyon jó bőre van a babámnak,ha baj van Neogranormon

popsitörlő: Neogranormon, de jó a Pampers is

2012. júl. 3. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

krém: gyógyszertári paszta

törlő: tesco zöld szinű, eddig ez a legjobb. a fehér az borzalom.

2012. júl. 3. 09:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2012. júl. 3. 10:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Popsikrém: nekem is gyógyszertári van, de a Seress féle. Éjszakára neogranoromon, ha nagy gáz van sudocrem

Popsitörlő: DM zöld Babylove, neogranormon, kék nivea. Ezenkívül ha kapok valamit bármit elhasználok, nem kényes a baba popo

2012. júl. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!