Hány hónapos korban lehet bevezetni a húst?
Figyelt kérdés
Az üveges bébiételek szerint 5 hónapos kortól adható.Szerintetek?2012. júl. 2. 16:34
1/7 anonim válasza:
8 hónaposan vezettem be a lányomnak.
2/7 xStefix válasza:
Az üvegesek nem mérvadóak szerintem.
Én is 7-8 hónapos korban javaslom.
3/7 anonim válasza:
Félig anyatejes-félig tápszeres babámnál 6 hó után ajánlották. Én olyan 6,5 hónaposan vezettem be.
Az üveges bébiételek másképp feldolgozottak, mint ahogy otthoni körülmények között el tudod készíteni és pürésíteni, ezért ez két külön dolog.
5/7 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos korban ajánlották, de az sem mindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres a baba, kinek ki a védőnője és gyerekdokija, mert azok is mást mondanak, melyik hozzátáplálási táblázatot nézed, és az sem mindegy te ki vagy és hogy sugallja az anyai ösztönöd...
6/7 xStefix válasza:
Meg hogy mikor kezded a hozzátáplálást és milyen tempóban haladsz...
Ha 6 hósan és lassan, akkor "érvényes" a 7-8 hónap. (Illetve ez lenne az ideális is, de ugye mindenki másképp csinálja.:)
7/7 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, 6 hónaposan már evett húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!