Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira bűntudatom van. Ti...

Annyira bűntudatom van. Ti ilyenkor mit csináltok?

Figyelt kérdés

Amikor a lányom alszik, vagy el van magában és nem igényli a társaságomat akkor itt ülök a gép előtt. Nekem ilyenkor annyira bűntudatom van, hogy én netezek ő meg egyedül játszik. Néha olyan érzésem van, hogy egész nap a gép előtt ülök. A lakás tiszta, rend van. Ti mit szoktatok csinálni ha a babátok alszik, vagy el van magában?Amikor a lányom alszik, vagy el van magában és nem igényli a társaságomat akkor itt ülök a gép előtt. Nekem ilyenkor annyira bűntudatom van, hogy én netezek ő meg egyedül játszik. Néha olyan érzésem van, hogy egész nap a gép előtt ülök. A lakás tiszta, rend van. Ti mit szoktatok csinálni ha a babátok alszik, vagy el van magában?

Most is épp elvan. Tornázik:)

2012. júl. 2. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem sincs emiatt bűntudatom,neked se legyen:-)

Kisfiam 7 hós és van hogy ő is szépen el van magában.

Olyankor megcsinálok mindent és ha már nincs dolgom akkor leülök a gép elé.

Kikapcsol,felüdülést nyújt...

Ennyi kell,mert az egész napos monotonitástól besokalnék:-(

Ha szüksége van rám,természetesen maximálisan ott vagyok vele!!!

Én örülök,hogy néha egyedül is el van magának,mert akkor ez talán a későbbiekben is így lesz és ez nem hátrány,mert én is egyedül vagyok vele reggeltől-estig jóformán és akkor haladni is tudok majd a háztartással,ahogy most is.

Ráadásul panelba lakunk és ebbe a dög melegbe nem is nagyon tudnék mást csinálni kikapcsolódásképpen...

2012. júl. 2. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:

"Most látom, hogy meg van duplázva a kifejtésem :D"

remek :D akkor nem én bolondultam meg a fáradtságtól :)

Amúgy viccet félretéve ne legyen bűntudatod, nagyon jó anya vagy így is :) Látod mennyi anyuka szokott netezni :) Te is ember vagy neked is jár a szórakozás! ;) Jóéjt :)

2012. júl. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!