Jövőre akkor bölcsibe, vagy oviba írassam a szeptemberi lányom?
Figyelt kérdés
Jövő szeptember közepén lesz 3éves. Akkor most 1év bölcsi és utána 3év óvoda, vagy jövőre óvoda és az 4évig? Szerintetek hova írassam? Mindkettőbe, aztán ahova felveszik? Mert mintha 3éves kortól kötelező lenne az ovi, de akkor még nem tölti be a 6.életévét, mikor elkezdené a sulit, vagy visszatartják? Hogy van ez? Köszi!2012. júl. 2. 06:54
1/4 anonim válasza:
ha szeptemberben lesz három,akkor oviba írasd.akkor is visszatartanák,ha bölcsis lenne egy évig.nálunk ugyanígy lesz,kétszer kell járnia a kiscsoportot.
2/4 anonim válasza:
Mindenképp oviba. Ott többet fog fejlődni akkor is ha 2x járja a kis csoportot.
3/4 anonim válasza:
Az ev 3 reszre van osztva ilyen teren. Ugy tudom, ha szeptember elotti lenne, akkor mar donthetnel ugy, hogy ne szalajtson a gyerek az oviban, ha mar az ovonok szerint keszen all ra. De meg a juniusi hugom is szalajtott az oviban. Ha ev eleji lenne, akkor nem kellene szalajtania, de igy mindenkeppen szalajtani fog.
4/4 anonim válasza:
Nekem idén szeptember 25-n tölti be a hármat a fiam. Óvodás lesz 26-ától. És igen, év vesztes lesz. Ami szerintem abszolút nem rossz, csak jó óvodába kell járatni. Az én fiamnál alapból 4 éves a "tanterv" így nem fog unatkozni. Amúgy a bölcsiben pár mondókán kívül nem sok mindent tanult, míg a lányom kész nagylány lett egy év alatt az óvodában. Hatalmas a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!