Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki visszament dolgozni mikor a babája még pici volt? Pl 1 éves! Nagyon oda vagyok, meg félek, és tanácsot kérnék!

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem iród mitől félsz. A gyerekek jelleme különböző. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik.

Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evő. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak.

Egyéb más egyenlőre engem nem aggatsz.

2009. júl. 9. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsi...tényleg nem írtam h mitől is félek!

Szóval éves lesz mikor vissza kell mennem dolgozni....apuci marad itthon vele ill a nagyiknál lesz,tehát bölcsibe nem adom!

Viszont attól félek h így is elégg apás,pedig egész nap én vagyok vele itthon,és ha már nem leszek vele itthon akkor még evésbé fog szeretni v mi lesz?Előfordulhat h "haragudni" fog rám,v nem fogom érdekelni!Ill. h nagyon megviseli e a babákat ha anyuci vissza megy dolgozni!

2009. júl. 9. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Az Én kisfiamnak nem okozott törést igaz 6 hónapos kora óta dolgozom heti két délelöttöt.Nem gondolnám hogy kevésbé szeret mert két napot a nagyival van.Sajnos három gyerek mellett muszályból döntöttem így de nem bántam meg.
2009. júl. 9. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az első babámnál mentem vissza dolgozni,mikor egy éves volt. Nem érezte meg egyáltalán. Igaz én csak hétvégén voltam oda,ilyenkor vagy apával volt,vagy a mamánál. Ugyanúgy szeret azóta is! :)
2009. júl. 9. 14:22
 5/5 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok, édesanyám fog vigyázni a kislányra. Édesanyám is beteges. Nagyon aggódom. De reménykedem, hogy azért szeretni fog engem is. Most nagyon ragaszkodik hozzám, nem is vígasztalom magam, biztos nehéz lesz.
2009. júl. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!