Van itt olyan anyuka aki visszament dolgozni mikor a babája még pici volt? Pl 1 éves! Nagyon oda vagyok, meg félek, és tanácsot kérnék!
Nem iród mitől félsz. A gyerekek jelleme különböző. Van olyan akit nem egykönnyyen lehet beszoktatni, van aki nagyon alkalmazkodó. Mi 16 hósak leszünk mire bölcsibe mennénk. Az én lányom hihetetlenül barátkozik idegenekkel. Ha valakit megkedvel már nem is kell az anya. Az majd csak akkor ha valami baj történik.
Wngem egyedül az etetés aggaszt, hogy az ebédet megeszi e majd, mert nagyon rossz evő. Csak nacsizna. (keksz meg baba piskóta meg kifli) Mástól nem fogad el kaját csak ha maga meg tudja fogni. Kanalazni még nem tud. És nem hiszem hogy nagyon malackodhatnak.
Egyéb más egyenlőre engem nem aggatsz.
Bocsi...tényleg nem írtam h mitől is félek!
Szóval éves lesz mikor vissza kell mennem dolgozni....apuci marad itthon vele ill a nagyiknál lesz,tehát bölcsibe nem adom!
Viszont attól félek h így is elégg apás,pedig egész nap én vagyok vele itthon,és ha már nem leszek vele itthon akkor még evésbé fog szeretni v mi lesz?Előfordulhat h "haragudni" fog rám,v nem fogom érdekelni!Ill. h nagyon megviseli e a babákat ha anyuci vissza megy dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!