Két hetes babát mennyi időre lehet kivinni ilyenkor, mibe öltözzön, melyik napszakban vigyem ki?
Ma két hetes a babóm. Ha nem vittem volna vásárolni már öt naposan, akkor éhen halnak a nagyobbak. Semmi baja nem lett.
Levegőhöz szoktatásról ilyenkor nem is lehet beszélni, nyár van, ezer fok kinn és benn, én a kétnaposat is kivittem, irtó jól aludt a babakocsiban az árnyékban. Mostanra ha épp nincs fullasztó hőség, akkor gyakorlatilag egész nap kinn vagyunk, már csak a nagyok miatt is. Ebben a melegben az enyémen csak egy napozó van, napra nem viszem, sétához van a babakocsin kupola és napernyő is, hogy ne süthesse az érzékeny kis bőrét a nap. De amúgy simán lehet vele menni, ha te bírod a sétát, nincs full meleged, akkor csak menjetek.
Köszönöm!
Azért kérdeztem, mert lenne dolgom, pl a nagyobbat kivinni, vásásrolni-megnyugtattál. Unatkozunk is, főleg a négy éves lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!