Szúnyogcsípés! Mivel lehet kezelni, és mi használ? 7 hós
Sziasztok!
Rákerestem már hasonló válaszokra, de megzavart, hogy hasonló korú babának Fenistilt javasoltak. A betegtájékoztatóban úgy emlékszem 2 éves kor alatt nem javasolt!
Ti mivel kezelitek/kezeltétek az ilyen idős babák csípéseit?
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szódabikarbónát még ma kipróbálom, aloe-t pedig holnap veszek akkor!
Sudocremmel kenegettem eddig, csak olyan sok van, hogy gyakorlatilag lassan testápolóként használhatjuk :s
Ecetes víz nem teszi tönkre a baba bőrét?
sudocremes vagyok...hát hol csípték ennyire össze szegényt?
Egyébként nem baj ha bekened vele az egész gyereket, én kipróbáltam és garantáltan nem viszketett utána a szunyogcsípésem, és kb 2 nap alatt elmúlt.
reggelre tiszta csípés volt.... a szobájában támadhatta meg, pedig szúnyoghálónk is van...
engem is szeretnek, de úgy látszik most a babám kellett neki(k).
Na, olyan szert vettünk a patikus javaslatára, ami eddig úgy tűnik hat. Már nem olyan duzzadtak, és kisebbek is lettek, és enyhült a vörösségük is. Nem utolsó sorban, azt hiszem sikerült lecsapnom a galád vérszívót!
Suspensio zinci aquatica- remélem jól írtam a nevét, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az ára is baráti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!