Eddig nem találtam szép rácsvédőt (baldahin nélkül) illetve szeretnék egy felakaszható zenélő forgós izét is. Hol érdemes körülnézni Székesfehérvár és Bp környékén?
Figyelt kérdés
2008. máj. 1. 15:52
1/5 anonim válasza:
Szia.Kérdezd meg a védőnőt,hogy tud-e bababörzéről a környékeden.Ott lehet általában kapni mi is bababörzén vettük.
2/5 anonim válasza:
Nézz szét a teszvesz.hu-n, ott is találhatsz nagyon klassz dolgokat.
3/5 anonim válasza:
Mi a rácsvédőt varrattuk a többivel együtt. Sokkal olcsóbb volt így, mintha vettük volna, s az anyagot is mi választottuk. De a teszveszen vagy a Vaterán is találsz jó dolgokat.A zenélő forgót is célszerű használtan venni, de ha újat akarsz, bármelyik bababoltban megkapod.
4/5 anonim válasza:
Nézd meg: bebibolt.hu-n Ez a Mária nagyker honlapja (egyéni vásárlókat is kiszolgálnak), nagyon cukik vannak, és viszonylag jó áron.
5/5 anonim válasza:
Szia!Én a szopiprna.hu-ne vettem az ágyneműjét-4részest és ahhoz van fejvédő is ,az ára sem olyan vészes.Vettünk neki plusszba hozzá zsebes tárolót is.(Külön is meg lehet venni mindent)Amúgy attól függ mennyit akarsz a forgóra szánni.Nekem nagyon tettszenek,de nincs rá 7000ft om,mert kb a szebbek itt kezdődnek...legalább is nekem a plüssök tettszenek a műanyagok nem-azok olyan 4000ft körül is vannak már.Én a Brendonban nézegettem a forgókat ottnagyon szépek vannak-csak nagyon drágák(nekem..)Amúgy tudsz a neten is venni használtan-bár én ezeket nem venném használtan,de ez mindenkinek a maga dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!