Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti gyermeketek is ennyit...

A ti gyermeketek is ennyit alszik ebbe a nagy melegbe?

Figyelt kérdés
15 hónapos a fiam és szinte egész nap aludna, makk egészséges, de felkel eszik iszik és alszik is tovább :)

2012. júl. 1. 10:38
 1/6 Sókristály ***** válasza:
100%
Jó neked! Amióta ilyen meleg van, a 3 éves lányom és az1 éves fiam alig akar aludni, viszont valami hihetetlenül rosszak :-) A déli alvás tegnap 2 óra erőlködés után sikerült, aztán meg 11-ig kukorékoltak.
2012. júl. 1. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 16,5 hónapos. 12-13 hónapos kora óta napközben csak egyszer alszik, ebéd után. Reggel 6-7 között ébred (ahogy ma is). Most meg ELALUDT a szőnyegen, ilyet még egyszer sem csinált :DDD
2012. júl. 1. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:

17 hónapos fiam,15 hós koráig nem aludta át az éjszakát! és azután is max este 10töl reggel 6ig!

Most meg este 9től reggel 8ig 9ig alszik,délbe bealszik ott ahol van..szék,konyha,járóka..mindegy neki beájul és alszik 3ig fél4ig is!

2012. júl. 1. 12:51
 4/6 gabszem ***** válasza:
nálunk is többet alszik az 5 hós baba, amióta ilyen meleg van
2012. júl. 1. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegnap a strandon aludt 2,5 órát abban a nagy zajban. Hát nem erre készültem, de örültem neki :)) Ma már délelőtt aludt 2,5 órát, most meg megint alszik több mint 1 órája. Pedig csak 1et szokott aludni. 16 hós
2012. júl. 1. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

De jó neked! :)

Most kicsit irígykedek! Az én lányom (4hós) egész nap ébren van, amióta ez a meleg tart! Napközben max.1órát alszik és nagyon nyűglődik, pedig klímánk is van! Este nagyon sok idő mire elaltatom, normál esetben 7-8kor már alszik, de most 10-11! Lekopogom jó dolgom van, mert 9hetes kora óta átalussza az éjszakát és hál isten a melegben is tartja ezt! Csak a nappalok szörnyűek, mert én sem igazán bírom ezt a meleget és sokkal türelmetlenebb vagyok! :( Úgyhogy szerintem örülj, h alszik :) Fog még rosszalkodni eleget :)

2012. júl. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!