Ti adtok szájra puszit a babátoknak, gyereketeknek? Ez elfogadható, normális dolog?
Kedves 21-és Valaszolo!:)
Gusztustalan a saját gyermeked nyálas szája?:) hat ilyet nem mond egy édesanya, és gusztustalannak sem tartja a saját gyereket.
A párom és én köztem van egyfajta kötelek, de a gyermekem és köztem egy másfajta, de ezerszer erősebb anya-gyerek kapcsolat van. Belőlem van, a mindenem, az életem:) a ferjemet ismerem x éve, természetes, csokolozunk:)) ez így van rendjén:) nagyon szeretem, ő a gyermekem apja. De a kisbabamat a testemben hordtam 9 hónapon át, utana megszultem, magamból taplaltam és ezek utan gusztustalannak kene tartanom a száját, azért mert nyálas?!:)
Nevetséges dolgot írtál, ne haragudj :)))
Nalunk sincs benne a napirendben, de ha az 1 éves dragam a számra ad, akkor boldog vagyok:))))
Míg nem született meg a kislányom, én is furcsán néztem azokra a szülőkre akik a baba szájára adnak puszit. Amióta megvan a lányom teljesen természetesnek veszem, hogy adok a szájára puszit. Ettől nem érzem magam sem perverznek, sem aberráltnak. :) Hozzáteszem, megkérdeztem a szüleimet: igen, Ők is adtak a számra puszit míg kicsi voltam. Nem emlékszem rá, és mily érdeket ettől sem ferdültem el. :)
De kinek nem gusztusa, ne adjon. Mindenki döntse el saját maga, hogy bele fér vagy sem. Csak azt nem tudom, hogy az olyan anyukák, akik így állnak a kérdéshez máshol sem puszilgatják a gyermeküket, mert perverz?! Pl: popsiját?! És ez a hozzáállás felvet bennem egy újabb kérdést: kisfiús Anyukák a fütyit sem húzogatják, mert az csak az apukának jár?!?!?!
Mi is adunk, párom is és én is. Szerintem meg pont hogy imádni való a kis nyálas csücsörítő szája, semmi esetre sem gusztustalan...Még pici, úgyhogy nem gond, csókolgatom a popóján, a talpán is, miért lenne más a szája. De ahogy cseperedik fel, át fogunk szépen lassan térni az arcra puszira. Első baba, valószínű a másodiknál már nem fogunk szájra pusziszkodni, legalábbis direktbe nem, hogy a nagy tényleg megtanulja, puszit az arcra adunk.
Aki azt írja ez perverz, hááááát nem tudom, tényleg ez legyen a legnagyobb perverzitás ami egy kisbabát érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!