A 9-es válaszolón jót röhögtem,ez meg,hogy tévedt ide???
Amúgy,amíg nem volt gyerekem nagyon furának tartottam,sőt visszataszítónak a szájra puszilkodást,most mióta van gyerekem és nagy ritkán kapok egy szájra puszit a 20 hónapos kislányomtól,mert nem nagy puszilkodós,nagyon boldog vagyok és imádom,egész nap puszilgatnám:)Olyan jó érzés,hogy szeret,ez természetes dolog és majd ha nagyobb lesz leszoktatom róla,de addig is kiélvezem azt a keveset amit kapok:)))
2012. jún. 30. 22:50
13/36 anonim válasza:
Én is azok táborát erősítem,akiknek nincs semmi kivetnivalójuk a gyermekük szájra puszilásában.Mielőtt édesanya lettem,nekem is fura volt ez és el nem tudtam képzelni,hogy ezt én valaha is megtenném.Aztán megszületett a kisfiam és IMÁDOM!Ne győzöm puszilgatni.És ha kap puszit a popsijára,talpára,pocijára,akkor miért ne kaphatna a szájára is?Belőlem van és szeretem ahogy van.Igaz még csak 5 hónapos,de olyan édesen tud bújni!Szerintem semmi kivetni való nincs ebben.Ez egy különleges kapcsolat szülő-gyermek között és teljesen belefér.Persze egy bizonyos életkorig,azért ezt leszögezném!
2012. jún. 30. 22:57
14/36 anonim válasza:
múltkor erről volt szó a Tv-ben és egy pszichológust kérdeztek.Azt mondta h nem normális dolog,egyfajta perverzió,és a gyereknek sem tesz jót...kifejtette bővebben de nem figyeltem annyira mert mi amúgy sem smárolunk a gyerekkel..
2012. jún. 30. 23:04
15/36 anonim válasza:
ennyi erővel a mellemből táplálni is perverz dolog?!
ha már nem igényli, nem szoptatom, ha bármelyikünknek kellemetlen nem puszilom szájon.
azt kívánom, ennél nagyobb perverzitás egy kisbabát/gyereket se érjen a szülei részéről! (10es voltam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!