Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom megetette az epres...

Anyósom megetette az epres activiámat hét hónaposommal, lesz baja szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő vigyázott rá,nem voltam otthon..nagyon összevesztünk!szerinte nem lesz baja..
2012. jún. 30. 13:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

5ös vagyok..attól nem kell félni hogy annyi igazi gyümölcs van a joghurtokba mint ahogy azt állitják..deha allergiás is lenne rá akkor is max kicsit kipöttyösödik nem fog alrrgiás sokkot kapni!

Lazits kicsit!

2012. jún. 30. 13:49
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Azért a védőnődnek is lehetne agya... Sajnálattal látom, nem csak az enyém ilyen pro :S
2012. jún. 30. 13:50
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

szerintem meg igaza van, hogy összeveszett az anyósával- azért durva, hogy egy két hónapos babával ilyeneket etet. Kicsit később oké, hogy ad joghurtot, mondjuk már 8-10hónapos kortól, de 2hónapossal hogy jut eszébe???? VAgy tegyük fel, ezt bevallotta, de mi van, ha mást is adott!!

Miért nem örülnek az anyósok annak, hogy vigyázhatnak a kisunokáikra, és miért nem tartják be a szabályokat ők is?

És miért kell minenkinek azt válaszolnia, hogy """jajjj miért kellett vele összeveszni"""?

Én kiakadtam volna ettől a szitutól- bocs! Pedig 3gyerekem van, és rendszerint vigyáz rájuk anyukám is anyósom is, de mindig mindent úgy csináltak, ahogy megbeszéltük.

2012. jún. 30. 14:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem kettő,hanem hét hónapos,kedves utolsó
2012. jún. 30. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
A gyerek 7!!! hónapos és nem 2, kedves utolsó válaszoló!
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
de nem 2 hónapos babáról van szó hanem 7 hónaposról.
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Első baba ugye :-)? Ne aggódj, majd ha kicsit nagyobb lesz, nem leszel görcsös, és a védőnőtől se esel hasra. Személyes tapasztalat. Nem szentírás amit mondanak. Az enyém majd infarktust kapott amikor megmondtam, hogy az 5 és fél hónapos babámnak adtam 4 kanál reszelt almát. Kiselőadást tartott, hogy mennyire káros az anyatej mellett az alma ilyen kicsinek :-) Na ott mondtam, hogy tőlem innentől a víz alá is mehet. Nem lesz gond, bár az activiát nem ajánlják két éves kor alatt, de ez a rendszeres fogyasztására vonatkozik, nem egyszeri esetre. Ha meghajtja, akkor jöhet az alma, főtt rizs, krumpli, répa az helyreteszi a gyomrát, meg nézd a jó oldalát, legalább a letapadt bélsarat is kipusolja. Az előttem íróknak igazuk van, mikor azt írták, hogy nincs benne annyi eper, ami káros lehetne. :-) Nyugi, ne bántsd anyósod, lehet, hogy többet tud a gyereknevelésről, mint a védőnő, nálunk így van :-) Csak, hogy megnyugtassalak, és 7 hónaposan kiwit adtam a fiamnak, igaz csak a húsát, azt sem szabadna, mert a gyümölcshús is olyan allergén, hogy rögtön nő tőle a gyereknek még egy feje :-) Nem nőtt, de még egyetlen árva pöttye sem, pedig gyakran evett és nem keveset:-) Egy év múlva csak nevetni fogsz rajta.
2012. jún. 30. 14:22
 18/20 xStefix ***** válasza:
Remélhetőleg nem. De anyóssal akkor itt az ideje tisztáznod, mit "szabad" és mit nem....
2012. jún. 30. 17:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezért vesztél össze szegénnyel? Semmi baja nem lesz, miért lenne?
2012. júl. 1. 00:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!amúgy már kibékültünk anyósommal.és sajnos,volt már nézeteltéresünk az miatt hogy régen hogy csinálták a hozzátáplálást és ahogy ma csinálják...tudom nem az ő hibája de megkavarnak minket ezekkel az új dolgokkal.lánykámnak semmi baja.:-)
2012. júl. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!