Anyósom megetette az epres activiámat hét hónaposommal, lesz baja szerintetek?
5ös vagyok..attól nem kell félni hogy annyi igazi gyümölcs van a joghurtokba mint ahogy azt állitják..deha allergiás is lenne rá akkor is max kicsit kipöttyösödik nem fog alrrgiás sokkot kapni!
Lazits kicsit!
szerintem meg igaza van, hogy összeveszett az anyósával- azért durva, hogy egy két hónapos babával ilyeneket etet. Kicsit később oké, hogy ad joghurtot, mondjuk már 8-10hónapos kortól, de 2hónapossal hogy jut eszébe???? VAgy tegyük fel, ezt bevallotta, de mi van, ha mást is adott!!
Miért nem örülnek az anyósok annak, hogy vigyázhatnak a kisunokáikra, és miért nem tartják be a szabályokat ők is?
És miért kell minenkinek azt válaszolnia, hogy """jajjj miért kellett vele összeveszni"""?
Én kiakadtam volna ettől a szitutól- bocs! Pedig 3gyerekem van, és rendszerint vigyáz rájuk anyukám is anyósom is, de mindig mindent úgy csináltak, ahogy megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!