Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom megetette az epres...

Anyósom megetette az epres activiámat hét hónaposommal, lesz baja szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő vigyázott rá,nem voltam otthon..nagyon összevesztünk!szerinte nem lesz baja..
2012. jún. 30. 13:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%

ne aggódj,biztos nem lesz semmi baja...én szüleim is etettek "érdekes" dolgokat fiammal,mondjuk én e miatt nem vesztem velük össze.Pusztán azért nem,mert nem adtam nekik előre listát mit lehet mit nem, és ők nem ismerik az "új trendet",ők más rendszerben etettek minket és nem lett semmi bajunk.

De volt olyan, hogy mondtam, hogy azért ezt máskor ne, onnantól tudták és tiszteletben tartották.

2012. jún. 30. 13:25
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem lesz semmi baja. Megbeszéltétek előre, hogy mit szabad adnia neki enni és mit nem? Mert előfordulhat, hogy ő jónak gondolta. Ezért azért nem vesznék nagyon össze vele.
2012. jún. 30. 13:28
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
semmi baja nem lesz.de most őszintén?tényleg azt gondolod,hogy valami komoly baja lehet egy joghurttól?ezért tényleg nem kellett volna összeveszni,max megmondani,h többet ne adjon ilyet,mert még nem eheti.ennyi.
2012. jún. 30. 13:29
 4/20 anonim ***** válasza:
47%

Kár hogy egy mamával való összeveszés már itt kezdődik. Inkább hálás legyél, hogy vigyázott rá.

Mi baja lenne? Max ha nem bírja, kicsattog, vagy megy a hasa.

Bocsi, de ez szörnyű ez a kukacoskodás. Rádférne, hogy soha többet az életben ne vigyázzon a gyerekedre. Nem patkánymérget adott vagy nem alkohollal itatta.

2012. jún. 30. 13:32
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező válaszold mármeg nekem hogy mégis mi fordult meg a fejedben mi baja lesz a gyereknek egy joghurttól? mégha kisebb lenne akkoris max egykis hascsikarás lenne belőle de tényleg ez már ok neked arra hogy össze vessz anyosoddal? Nem ciánt adott neki hanem joghurtot és ha már igy neki esel előtte tájékozodj hogy 7-8 hónaposan már nyugodtan adhatsz a gyerekednek savanyitott tejtermékeket!

Én a helyedben bocsánatot kérnék nem rossz indulatból adta a gyereknek hanem mert örömet akart neki szerezni..

De Te tudod megér e ez Neked ennyit..

2012. jún. 30. 13:36
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem sem lesz semmi baja, max pöttyös lesz, vagy megy egy picit a hasa. Sokkal jobb, mintha csirkepörivel etette volna meg :-). Anyósoddal meg ülj le,és beszéld meg, ők tényleg máshogy neveltek mindket, anyukámból is tudom, de ezért én mindíg vittem neki a kaját, ha ők vigyáztak rá.Mondjuk anyósom mindíg megkérdezte, hogy adhat e neki pl: paprikás krumpliból, de ha azt mondtam ne, akkor nem adott neki. Megértelek amúgy, mert itt is és mindenhol is azt sugallják, hogyha nem tartod be a szabályokat , akkor allergiás, ekcémás....stb lesz, de nem egy alkalomtól, illetve ezt csak halkan jegyzem meg, de szerintem sokminden függ a génektől is.
2012. jún. 30. 13:40
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
offolok: utolsóra reagálok. Én mindent betartotta, és mégis minkét gyerekem allergiás. Szegények azt sem tudják mi a joghurt, mert 5 éves korukig odáig se jutottunk el. Pedig úgy csináltam ahogy megírták a nagykönyvbe. Kiderült genetika.
2012. jún. 30. 13:43
 8/20 A kérdező kommentje:
Az eper miatt gondoltam,mert azt olvastam,hogy az másfél éves korig tilos,mert a pici magok erősen allergének.nem kukacoskodok,csak nagyon féltem a picikémet..
2012. jún. 30. 13:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Tudjátok,milyen,amikor védőnő ilyeneket mond:,,micsoooda???hú azt még ne!mit?!az tilos?nem szabad!!beteg lesz tőle!stb..:-)
2012. jún. 30. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Én teljesen megértelek, várom a lepontozást...

Szerintem azért a joghurtban nincs olyan mennyiségű eper, ami kiváltaná az allergiát. Remélem. :)

2012. jún. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!