Anyósom megetette az epres activiámat hét hónaposommal, lesz baja szerintetek?
ne aggódj,biztos nem lesz semmi baja...én szüleim is etettek "érdekes" dolgokat fiammal,mondjuk én e miatt nem vesztem velük össze.Pusztán azért nem,mert nem adtam nekik előre listát mit lehet mit nem, és ők nem ismerik az "új trendet",ők más rendszerben etettek minket és nem lett semmi bajunk.
De volt olyan, hogy mondtam, hogy azért ezt máskor ne, onnantól tudták és tiszteletben tartották.
Kár hogy egy mamával való összeveszés már itt kezdődik. Inkább hálás legyél, hogy vigyázott rá.
Mi baja lenne? Max ha nem bírja, kicsattog, vagy megy a hasa.
Bocsi, de ez szörnyű ez a kukacoskodás. Rádférne, hogy soha többet az életben ne vigyázzon a gyerekedre. Nem patkánymérget adott vagy nem alkohollal itatta.
Kérdező válaszold mármeg nekem hogy mégis mi fordult meg a fejedben mi baja lesz a gyereknek egy joghurttól? mégha kisebb lenne akkoris max egykis hascsikarás lenne belőle de tényleg ez már ok neked arra hogy össze vessz anyosoddal? Nem ciánt adott neki hanem joghurtot és ha már igy neki esel előtte tájékozodj hogy 7-8 hónaposan már nyugodtan adhatsz a gyerekednek savanyitott tejtermékeket!
Én a helyedben bocsánatot kérnék nem rossz indulatból adta a gyereknek hanem mert örömet akart neki szerezni..
De Te tudod megér e ez Neked ennyit..
Én teljesen megértelek, várom a lepontozást...
Szerintem azért a joghurtban nincs olyan mennyiségű eper, ami kiváltaná az allergiát. Remélem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!