Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi minden van pici babád...

Mi minden van pici babád kiságyában? A berendezés is érdekel, pl. rácsvédő, baldachin.

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amíg kicsik voltak a habtapin voltak, amikor nem aludtak, és már "szóltak", hogy fent vannak. Ha a szobában volt dolgom, akkor a szobájukban volt letéve, ha főztem akkor a konyhában volt letéve, és ott figyeltek.

Hogy rájuk lássak: az ágyban úgy fektettem őket, hogy az ajtóból rájuk lássak, akkor is, ha a fejvédő fent van(igaz csak feles a fejvédő), ne kelljen bemenni hozzájuk, zavargatni őket.

Amikor már eltudták hagyni a habtapit, akkor meg mindenhol.

A kiságyban csak aludni voltak-vannak a gyerekek.

2012. jún. 30. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
rácsvédő, lepedő, textilpelus a feje alatt, baldachin, lelógó állatos izé (olyan, mint a forgó, csak nem forog), még egy textilpelus amit csócsálgat, gyűröget elalváskor, takaró most nincs, vékony nyári hálózsákban alszik, cumi, a kiságy oldalán Chicco altatópanel (elég nagy pénzkidobás volt, nem ajánlom), és egy vámpírnyúlmumus :)
2012. júl. 1. 00:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kicsit túlzásba estem, de olyan kopárnak láttam a kiságyat. Ezért a következők vannak benne:

Matrac alatt fodor

Matracra vízhatlan lepedő

Matracra lepedő

Fejvédő

Lapos párna

Textilpelus

Vékony takaró

Baldachin

Forgó

Plüssmackó

2012. júl. 1. 06:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Baldahin, rácsvédő, lepedő, nagypárna huzat / ebben a melegben azzal takarjuk / 4-5 db kis plüss játék a lábánál az ágy végében, kiságy oldalán lóg egy akasztós játék, zenélő körforgó.

Ennyi, most 9 hónapos és ha felébred megfordul az ágyban és játszik még kicsit ezekkel. ;-)

2012. júl. 1. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem nagyon volt el pici korában sem az ágyában. Akkor is már csak alvásra használtuk. Egyébként a franciágyon, vagy nappaliban a kihúzhatós sarokülőn volt. De mikor forogni kezdett, letettem a szőnyegre egy paplanhuzatot és azon játszott. Most már egy ideje annak sincs értelme, se a habtapinak, mert kúszik-mászik össze vissza a házban. Nem kötik le a játékok, papucsozik, cipőket nézeget, porszívót, fiókokat és szekrényeket nyitogat. ;-)
2012. júl. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!