Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fürdetted/fürdetnéd így a...

Fürdetted/fürdetnéd így a babádat? (link)

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 29. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

sziasztok!

en is megkonnyeztem a videot :)

egyebkent Franciaorszagban szultem, itt sem takarjak le a koldokcsonkot szules utan, es a baba fule is beleer a vizbe, allitolag semmi bajuk nem lesz (es tenyleg nem is lett).

Jo lenne kiprobalni, de nalunk is kicsi a csap, meg a fiatalember is mar fel eves. na, majd a kovetkezonel. :)

2012. jún. 29. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Biztos kellemes érzés a babának, de sajnos nálunk olyan drága a víz, hogy ha akarnám, sem tudnám így fürdetni.

Ez nem éppen az a "víztakarékos" fürdetés. :)

2012. jún. 29. 22:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Őrületes ez a videó! Simán pocakban érezhette magát ez a gyönyörű baba! Nem tudom majd így fürdetni,mert kicsi a mosdónk, a kádnál meg nem menne.. De nagyon szép videó! 34hkm.
2012. jún. 29. 22:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Könnyes szemmel néztem végig!Nagyon szép videó!Következő kincsemet így fürdettem!:)
2012. jún. 29. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez fantasztikus volt! Köszönöm az élményt! :) Én is fürdetném így a babámat, ha megfelelőek lennének a körülmények, de nálunk a csapban elég nehéz lenne! Pedig tényleg látszódott a babán az elégedettség, nyugalom.
2012. jún. 29. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Jaaaaaj,ez fantasztikusan szép volt!Hozzáértő kezekben volt a kisbaba!
2012. jún. 29. 22:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Olyan nyugis arcot, mint ezeknek a piciknek:)

Nagyon jó volt látni.

Ha terveznék 3.babát akkor cserélnék a csapot:) Istenem, milyen jó volt látni, megkapaszkodott, és csak volt az a csepp kicsi, nyalogatta a vizet ha a szájához került. A második pici meg ahogy cumizta az ujjacskáját:)

2012. jún. 29. 22:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy a méhen belüli élményt kapja a baba. De ez - szerintem - csak újszülöttel valósítható meg + biztos és hozzáértő kezekkel. Látszik, hogy még a méhösszehúzódását is imitálják :)

Ember legyen a talpán, aki ezt otthon így megcsinálja!

2012. jún. 29. 23:36
 19/24 Sókristály ***** válasza:

Tényleg csodaszép videó, én is megkönnyeztem.

Az utolsó babámat én sem hagyományosan fürdettem, és tényleg soha nem sírt egy pillanatra sem.

A kórházban mutatták, hogy hason fekve a vízben, illetve a kezeden sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, mint háton, mert magzati pózba tud helyezkedni. Kipróbáltam, és nagyon jó volt. Ahogy megfordítottam, kicsapta a kezét, és görbült a szája. Ha visszafordítottam, ellazult, összegömbölyödött, és élvezte a rácsorgó vizet.

Persze a kórházban nem ilyen lassú, szép mozdulatok voltak, meg bevallom, itthon sem mindig volt rá idő. Utólag bánom, hogy nem akkor láttam ezt a videót, mert szívesen kipróbáltam volna bennsőségesen is a fürdetést.

2012. jún. 30. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
hihetetlenül édes volt a videó! köszi
2012. jún. 30. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!