sziasztok!
en is megkonnyeztem a videot :)
egyebkent Franciaorszagban szultem, itt sem takarjak le a koldokcsonkot szules utan, es a baba fule is beleer a vizbe, allitolag semmi bajuk nem lesz (es tenyleg nem is lett).
Jo lenne kiprobalni, de nalunk is kicsi a csap, meg a fiatalember is mar fel eves. na, majd a kovetkezonel. :)
Biztos kellemes érzés a babának, de sajnos nálunk olyan drága a víz, hogy ha akarnám, sem tudnám így fürdetni.
Ez nem éppen az a "víztakarékos" fürdetés. :)
Olyan nyugis arcot, mint ezeknek a piciknek:)
Nagyon jó volt látni.
Ha terveznék 3.babát akkor cserélnék a csapot:) Istenem, milyen jó volt látni, megkapaszkodott, és csak volt az a csepp kicsi, nyalogatta a vizet ha a szájához került. A második pici meg ahogy cumizta az ujjacskáját:)
Tuti, hogy a méhen belüli élményt kapja a baba. De ez - szerintem - csak újszülöttel valósítható meg + biztos és hozzáértő kezekkel. Látszik, hogy még a méhösszehúzódását is imitálják :)
Ember legyen a talpán, aki ezt otthon így megcsinálja!
Tényleg csodaszép videó, én is megkönnyeztem.
Az utolsó babámat én sem hagyományosan fürdettem, és tényleg soha nem sírt egy pillanatra sem.
A kórházban mutatták, hogy hason fekve a vízben, illetve a kezeden sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, mint háton, mert magzati pózba tud helyezkedni. Kipróbáltam, és nagyon jó volt. Ahogy megfordítottam, kicsapta a kezét, és görbült a szája. Ha visszafordítottam, ellazult, összegömbölyödött, és élvezte a rácsorgó vizet.
Persze a kórházban nem ilyen lassú, szép mozdulatok voltak, meg bevallom, itthon sem mindig volt rá idő. Utólag bánom, hogy nem akkor láttam ezt a videót, mert szívesen kipróbáltam volna bennsőségesen is a fürdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!